Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
válasz
TazLeacher #4489 üzenetére
Frappáns megjegyzés, fel vagy véve!
Hogy jön ide? Te kérdezted, hogy mi a "belépő".Laraxior:én egy legújabb Powerdvd-t adnék neki! Valami olyat, ami szereti a Bluray-t. Egyszer már használtam, de nem éri meg! Sztem az mvk-k sokkal jobbak. 4-8 giga, oszt gyönyörű...
-
válasz
TazLeacher #4494 üzenetére
Üdv a klubban!
Kérünk az asszony fenekéről feltenni képet! Én már jó példával jártam elő fentebb ! -
nygma
addikt
válasz
TazLeacher #4486 üzenetére
Különösebben semmi a következőn kívül:
Sok pénz...
-
BSG rulez:
-
válasz
TazLeacher #4489 üzenetére
Látom a jó arc is megvan!
-
válasz
TazLeacher #4486 üzenetére
Heteroszexuális beállítottság, internetkapcsolat, számítógép, PH-s reg, és jó arc
Ami nem szükséges; nVIDIA kártya. -
TazLeacher
nagyúr
Szép jó napot!
Mi kell a klubbtagsági felvételhez?
-
Laraxior
titán
segíthetnétek,.....
-
válasz
Laraxior #4473 üzenetére
Szegény egy kicsit lepukkant azóta... Mert munkamániás fodrász és tönkretette magát. Amikor jártunk akkor volt az operabálon bálkirálynő. Kapott egy bazi nagy smukkot, meg koronát. KJövetkező évben a koronát neki kellett átadni az új bálkirálynőnek, és a szervezőbizottság a medált is visszakérte. Mekkora ruppótlan banda
csak így néztünk...
-
Exem Csernek Szilvia, a telefonszáma 06-30/********
-
Egy kis kedélyjavítás, hogy kellemesebb legyen böngészni ezt a topic-ot!
-
pisti88+
senior tag
Húúú mennyi kihagyott HSZ jó isten
, nagyon baba lett az uj kissebbik radeon emberek, és ha ilyen lesz a nagytesó is akkor rettegjen az Nvidia
! Visszavágnak a pirosak
( lehet idővel visszahúz a szívem a radejonokhoz
) A 2500ban tesztelt 3dmark meg egyenesen nagyon komoly volt
, bár a Viewsonic már az én asztalomon csücsül
-
Most nézem a BSG-t. Tök jópofa sorozat, de ettől az állandó svenkeléstől behányok fél óra alatt...
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
futtatam 3dmarkot...2560x1024ben
-
Bull Boss
őstag
a múltkor már kérdeztem de csak annyit mondott valaki, hogy nem a legjobb.. Szóval van egy alaplapom, aminek a chipsete Geforce 6100-as haverom szerint NF4.. Nem tudom sajna eldönteni, hogy melyik legfőképpen nem tudom az nvidia honlapjáról, melyiket drivert töltsem le hozzá
az alaplap tipusa pontosan : Gigabyte GA-K8N51GMF-9-RH
Ha valaki tudna segiteni az nagyon jó volna -
Laraxior
titán
nah mivel még nem láttátok....
A másik kicsikém -
Laraxior
titán
kicsit megugrott a pirospontjaim száma
eddig egy volt...már van 4
a GTXes csávónak kiosztottam egy feketét a pirospontja mellé...hogy egálban legyen -
válasz
Játékos #4432 üzenetére
Pálinkás délutánt!
Na, megvolt a vizsgaállomás upgrade. A 800W-os szünetmentes úgy dobta el az agyát a 480W-os nyomtatótól, ahogyan illik. Nem értem akkor mi a f@szért írják rá, hogy 800W-os, ha a felét tudja??
Utólagos engedelmeddel beraktam a kártya fényképét a házi modding topicba.
Akkor csomagolom és küldöm vissza!Üdv: KH
-
Játékos
addikt
válasz
KillHates #4430 üzenetére
Jó reggelt Mester!
Sajnálom, hogy ennyi időt "elpazaroltál" a cuccra! Én nem bántottam azt a karit semmiféle módon...Majd a srácok összegyűjtik a pénzecskéjüket, oszt vesznek maguknak másikat. Apu is összegyűjti, oszt vesz magának...
Nem is igaz! Most szeretnék már végre egy Z-5500-at, csak így sose fog összejönni rá a pénz, ha mindig "elszórom" valami szarságra...a gépben lesz egy kis "optikai" tuning, mert lecserélem az alaplapot, szép feketére.(P5KC) Meg a ramot is feketére (Corsair), de ezek tényleg nem upgrade-nek minősülnek, mert teljesítményben kb. uo. leszek. Viszont gyak. ingyé' van...
Köszönet mégegyszer a javításért!
-
Büdös-lusta banda! Elhúztatok kumni?
Akkor jól megsértődök és megyek én is! -
Viccesek a kondik a teszt alaplapomban!
De minden tökéletesen működik rajta.
Legalább nem ilyedek meg mert ezek már nem fognak kidurrani! -
Na megnéztem, hogy miért nem melegszik rendesen az a GPU, levettem a coolert arról is.
Szerintetek is hiányzik vagy fél négyzetméter a GPU-ból vagy csak én vagyok túl álmos?
LOL!Látom volt otthon cooler-tuning! Pedig Játékos ügyes kezü ember...
Gondolom így vették a kártyát, és eddig bírta. -
Itt szopok Játékos 6600GT-jével. Már szinte mindent kicseréltem rajta de a GPU még mindig nem kap tápot!
Ráadásul holnap 8-ra megyek vidékre dolgozni! -
Na megvakargattam a Q9450-est. Hát valóban hiányzik néhány fázis a proci tápáramköréből:
IDLE:
LOAD:
Sajna 64 ezred voltot simán eldob, ami rettenetesen sok; a tápfeszültség több mint 5 %-a!!
-
válasz
Bull Boss #4408 üzenetére
Hali! Óvatosan, mert az utánvét a postán 1.490,- Ft (aqrvaanyjukat)
Így elés deficites lenne a bolt
Ha gondolod küld el és 90% hogy meg tudom csinálni a matuzsálemet.
Pízt nem kérek érte, sőt nekem is saját pénzből kell visszaküldenem, viszont akkor már árulhatod 1.500,- ért! -
Laraxior
titán
nemigen hív a GTXes srác... úgyfest mégsem lesz videokari....
-
pisti88+
senior tag
válasz
KillHates #4405 üzenetére
Nyugalom ha nemlelné meg az ipse a felfogatókat
(miért kell mindent elpakolnia, mondjuk én kiköveteltem a scythe 12-es ventijét
) akkor elküldöm az infinityhez járókat hogy azért mégiscsak legyen már mivel rákoncolni a ventit
! Ennél a buzinagy rézdarabnál ugyis a 12-es felfogatók számítanak( nah pont abbol van csak 2 a csomagban
)
-
pisti88+
senior tag
Nem értem miért kell 2500*kutyafasza felbontáson tesztelni valamit...ugysem jáccik olyanon a kutya sem ...
Aki meg olyanba akar az vegyen 5 gx2-őt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garis Sennheiser Momentum 4, pár hónapos, limited cooper színben, akár BT600-zal
- KERESEM: NZXT KRAKEN Z73 - ELITE 360 FEHÉR SZÍNBEN
- Dynavox LS Line hangfalkábel
- Garis 2K Gaming PC Rog Strix 2060 Super 8GB, 48GB RAM, Z370 Pro4 alaplap, I5 8600k
- ASUS TUF 4070 Ti SUPER / Ryzer 9 5950X / B550 AORUS / 32GB / Arctic Liquid Freezer 360
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest