Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
TazLeacher #4597 üzenetére
300as konfig mellett,csak nem fogom megveni eredetiben
-
pisti88+
senior tag
válasz
TazLeacher #4597 üzenetére
psssssszt...
-
Laraxior
titán
válasz
TazLeacher #4594 üzenetére
az mit jelent hogy queued?Ezt írja ki arra a csíkra amin annak kellene lennie hogy hány % jött le. (Delugét használok) mert nem akar elindulni az a tetves DVD boxset
-
Laraxior
titán
a monitorom
még jó hogy a termékinfo tiszta hibás,így aztán tud tájékozódni a kedves vásárló.
Kontraszarány:10000:1
forgatható:igen
csak így villámgyorsan ezek ugrottak be -
Beowulf_78
addikt
válasz
Játékos #4550 üzenetére
Azért mert te nem tennéd be a gépedbe más beteheti nem?
Ingyen se kellene?
Egyébként mi is a konkrét ellenérved az X2 ellen? Csak azért kérdezem, mert gondolom ha leszarozol valamit, és ingyen se kellene, jelen esetben az X2-öt, akkor biztos van vele gyakorlati tapasztalatod hogy miért szar.
Biztos különleges igényeid lehetnek, mert én Január óta használok X2-öt és nem tervezem a cseréjét, max. 4870 X2-re.Semmi bajom nem volt vele eddig, azon túl hogy 1680-ba Crysis-on kívül minden játékot max. beállítással és max. szűréssel tökéletesen visz.
Pl. a rohadt nagy gépigényű Call Of Juarez-t is. Persze nem rossz kártya a 8800 GT se, de én meg azt nem tenném a gépembe, ennek ellenére sosem szaroznám le.
Várom az ellenérveket miért is szar az X2... -
Laraxior
titán
noh ez meg is van...minnyá nézhetem,tegnap töltötték fel
-
pisti88+
senior tag
válasz
Laraxior #4586 üzenetére
Megvolt csak elhánytam valahova felgórom majd a lakást érte hátha meglessz
Beowulf_78: Köszi, akkor ezt tolmácsolom a havernak had szívja a fogát
Ehh de fafejű az ember bazzeg még mindíg azt állítja hogy az E8400-as-ból csak 100-ból 1-2 hajlandó ezeket produkállni a többi még 4ghz-t sem megyMegmondom már neki mennyen rendőrnek
!
-
Beowulf_78
addikt
válasz
pisti88+ #4579 üzenetére
Ezen nincs mit vitatkozni.Egyértelmű hogy az E8400 jobb. 8,5-9-es szorzó jobb 24/7-re mint a 8x500fsb amit kevés gép tud stabilan 24/7. Tehát a haverod hülyeségeket beszélt...
Persze vannak jobb E8200-ök amik mennek 4,2ghz-et, de mivel a max. szorzó 8, ezért az csak jóval 500fsb fölött érhető el, ami szintén vagy összejön vagy nem, és a lapot is nagyon megterheli....
480-490fsb az még egészséges, amit egy E8400-el simán el lehet érni. Főleg ha bírja 24/7-be a 9x490-et...
-
Laraxior
titán
Srácok nincsen meg valakinek a Penge 2? Töltöm már egy hónapja,de nem seedel senki....
megnézném megint
-
pisti88+
senior tag
Kérdés: Veszekedünk haverral melyk jobb proci tuning szempontjábol: E8200 v. E8400??? Szerintetek?
Haver szerint a 8200as a jobb, szerintem nem a kérdés adott nektek mi a véleménytek?
-
pisti88+
senior tag
Aztán meg majd jön a 15k-s tronfosztás(csak viccvót
)
-
B-L-A-C-K
titán
Elvitték a csúcstartó 8800GTS-em...
-
pisti88+
senior tag
Attis lecsapott a kis moncsira az övé!!!!
Legalább ismerőshöz kerül és jó sorsa lesz
-
válasz
Laraxior #4549 üzenetére
Hát ez elég csoffadt eredmény egy ekkor lób@szó kockával alatta.
Vegyék két régi (3870) X2-est! Azok olcsók és lenyomnak mindent!
Utána legalább lesz kit frocliznunk az ATI-k miatt!
De miért nem veszel egy 55 nm-es 9800 GTX+ ot? Vagy egy jól húzható Gigabyte 9800 GTX-et? -
pisti88+
senior tag
Felhívám a kedves totyiktársak figyelmét az alábbi kis csodára, eladó nekem és gondoltam beteszem háta érdekel valakit
[link] Priviben várom az érdeklődést
!
-
pisti88+
senior tag
Kivánok én is mindenkinek jó reggelt
!
Hát nemtom lehet ennél kicsit többet is ki lehetett volna hozni a kariból, mégiscsak 130k! Nembaj a lényeg hogy most a nVidia nyelni fogja a .....-t mint az állat szerintem az ati karik sem gyengék és pl a 4850 majdnem 3 olcsóbb
!
-
Laraxior
titán
9800GTX 55nm-en
199dollár lesz az ára..... emelt órajelekkel,és valószínűleg nem melegszik annyira -
Laraxior
titán
GTX280 3dmark
Őszinte legyek? Nem sok...mondhatni nagyon kevés,egy 4.3GHzes QXel,ez semmi,0.
G92es GTSel csináltak 18xxx körüli pontokat,és nem 4300on járó QXel,csak sima quaddal.
Úgy fest váltás lesz,ha igazak a hírek. 2x4850 bemászik a gépbe,oszt jó is.
Csak az zavar hogy míg ráteszem a vizesblokkot máris ott vagyok mintha vettem volna egy X2-t -
Laraxior
titán
azannyát...hát én hamar kidőltem
Meglepi hogy a törökök elmosták a horvátokat...nem mintha érdekelne is a meccs,még egyet sem láttam.
Viszont kaptam segítséget a HDDVD lejátszáshoz.....csak az a baj hogy tegnap eltakarítottam a 26gigás monstrumot a gépről -
Játékos
addikt
válasz
KillHates #4542 üzenetére
Igen az nem venné ki magát jól ha a vérszerinti apjukat "szociopata, faszkalap"-nak szólítanák 5 évesen.
Azt hiszem, hogy nem is így van anyakönyvezve...
De SAJNOS, és ezt őszintén mondom, attól még igaz...
Megígérte a srácoknak, hogy jön értük hétfőn. A srácok lelkesen összepakoltak, aztán vártak...meg azóta is...
Az gáz, ha egyetlenegy barátja sincs? Illetve volt neki 1, de az felakasztotta magát...
Szerintem ne rongáljuk a közhangulatot. -
Na megyek stand-by:
Mindenkinek jojcakát!
-
Játékos
addikt
válasz
KillHates #4539 üzenetére
Igazad van a felelősséggel kapcsolatban, de nem engedem, hogy apának szólítsanak. Van nekk apukájuk. Illetve pontosítok: nem tiltom meg, de kényelmetlenségeket szül, ha én is apa, meg az "igazi" is apa. Mondjuk az egy szociopata, faszkalap, de ezt még a srácok nem látják...
Pisti:
a fél lábbal pelenkázás nemlehet könnyű
ez a kisebbik nehézség. Mikor hazamécc vagy 50 óra meló után, és aszonggya a gyerek: apa, miután adtál reggelit, és elvitted Enit bölcsibe, játszunk rákendrollrészinget?!
Akkor inkább egy peluscsere, 3 lábujjal! -
Elmör
őstag
válasz
KillHates #4509 üzenetére
Lenni öröm bódottság!
Egészséges kisbabát kívánok Nektek!
Killhates Jr. már fent is lesz 7-8 év múlva mi?Nekem is van örömöm, bár kisebb. Ma voltam utoljára konzultáción BP-en a logisztikusi bizbaszon és sikerült ez a vizsgám is, tehát szeptemberben mehetek szóbelizni és ha sikerül, akkor végre meglesz a papírom!
-
pisti88+
senior tag
Attis GRATULÁLOK A KIS JÖVEVÉNYHEZ!!!! Reméljük hasonló képp szeretni fogja a pc-t mint az apukája
!
-
Nagy bódottá' ez nekünk. Januárban várható a pici!
-
Laraxior
titán
válasz
Játékos #4506 üzenetére
720p-ben volt meg...de letöröltem...szóval most újra le kell szednem,az UPC már hajszol a sok adatforgalomért...de akkor megválok ettől a disctől,maradok a HD ripnél .mkv fájlok....abból is van millió a gépen. 30gigás MImpossible sorozat
Ezen a monitoron már ki is használom
Meglepő de crysis is fut ugyanúgy mintha 1280ban nyomnám.Csak az eslő 3 funkciót tettem közepesre a többi magas.szűrők nélkül 1920*1200ben.
Holnap teszek vistát,ha sikerül akkor raid0 tömböt is megcsinálom. -
Képzeljétek az asszony várandós!
Két évig "dolgoztunk" rajta! -
válasz
TazLeacher #4505 üzenetére
Én is nős vagyok!
-
Játékos
addikt
válasz
TazLeacher #4505 üzenetére
Nincs segge?
Bocs, csak vicc volt...Laraxior
azt a filmet pont 8GB-os változatban láttam, izmos DTS hanggal (azzal teszteltük a haver Z5500-asát) és nem hiszem, hogy olyan óriási különbség lenne minőségben.
Ha meg 1080-at akarsz, akkor inkább Bluray!KillHates #4495:
ez csalás! Lara az aktuális párját "osztotta meg" velünk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest