Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kovsol
titán
Nem az én hibám
 Itt a Fehérvári boltban amúgy az enyémen kívül volt még1 a polcon.Sapphire 7870XT (Tahiti-LE) kari mellett eléggé eltörpül:
Drivert melyiket érdemes használni? Nekem az utolsó NV kártyám egy Inno3D 6600GT 128MB AGP volt.

320.18 van most felrakva.Amúgy mivel a hátlapon is van ram csipp, esetleg arra ha rakok ram süniket az csak használhat neki nemde ? Vízhűtésem van a procin így a levegőt se mozgatja ott nagyon felette semmi, csak egy 12cm -es venti a tetejében a háznak.
 - 

Xelo
addikt
nem, +550nél találkoztam először képhibákkal lentebb is vettem kapásból 500ra, ott meg csak hosszabb idő után jelentkezett valleyban, 3dmark 1× futtatva még tiszta volt. nem szedem le a hűtőt pedig kiváncsi lennék milyen memóriákat szereltek a kártyára mert mennek az biztos
 abban is igazad volt a másik témában hogy a memóriák befolyásolják a gpu stabilitását, 1176/6800on metro last light benchmark loopoltatásnál egyszer kaptam egy driver not responding üzit így még egy kicsikét lentebb vettem, 1176/6700 és minden perfekt. nem is basztatom szegényt tovább ez is több mint amit vártam - 

katt777
félisten
 - 

embe
nagyúr
A 38eFt.-ért meg szerintem végképp az.
 Megbíztam a fiam, hogy míg alszok tesztelje, és játszom vele. nagy nehezen de belement. 
Gainka MSI afterburner?

Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
 - SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
 - ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!

- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
 - DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
 - Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
 - Autós kamera eladó
 - Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De a 250 W os tdp az nem puha hőelvezetés szempontjából!! 

Itt a Fehérvári boltban amúgy az enyémen kívül volt még1 a polcon.

Nekem volt egy HD3870-em, amely gyárilag kőporral érkezett a hűtő alatt, hát szívás lett volna gariztatni, mivel a 100°C fölötti hőmérséklet ellenére rendben működött, csak a gépen forrt föl minden tőle.

mivel a VGA hibára jellemző tünetek voltak,