- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Aktív témák
-
rankesz
veterán
Negative
Csak azt nem értem hogy miért nem kompatibilis a program... na nehogy már úgy legyen megírva hogy a driverből megnézi a kártya tipusát és az alapján dönt hogy az adatbázisa szerint lehet- e vele enkódolni vagy nem, és nem a stream jelent neki hogy OK a dolog vagy nem,
FAIL -
rankesz
veterán
-
-
Auratech
őstag
Az almás cikkk új volt nekem és nagyon tettszett, viszont a Bionic fx elnémult.
Most csináltam egy kísérletet. Felvettem egy 15 perces mjpeg pal avi videót. 4gb lett a mérete. Ezitán lerendereltem softveresen a pinnacle Studio10-el szabvány dvd-re (6000kbit). Ez tartott neki 20 perc 31s. (p4531@3.75ghz). A CCC videoátalakítójával meg ugyanilyen szabvány dvd-re a konvertálás ideje 4.22. Szóval a különbség 4.5 X. Ennyit egy C2 quad is csak erősen túlpörgetve tudna!
Az ATI szerint ez kezdeti stádiumban lévő alkalmazás és azért nem paramétererezhető jobban, mert várják, hogy implementálják a videoalkalmazásokat fejlesztő cégek. -
Auratech
őstag
Köszönöm a linket. A GGPU és a Havok motor tanulságos olvasmány volt.
Úgy gondolom, hogy az általános célú gpu használat elterjedése valamennyire konfliktust okoz a processzorfejlesztésekben, ha részfeladatokat 30*gyorsabb olcsó vason lehet végrehajtani. A gpuk egységesített shadereinek elterjedésével kikerülhetetlen lesz az igény sok gépigényes alkalmazás felől, hogy a szuperszámítógépeket idéző erőforrások általánosan mozgósíthatók legyenek.
Nagyon sok drága hardvert lehet kapni, ami 5-6 éves technológiát használ.
Egy példa. A Tc kiadott egy powercore kártyát(1200$), amin egy G4 és 4*150mhz-es dsp dolgozik. Ez megfelelt az akkori viszonyításokban 2.8 Ghz teljesítménynek, ami kb 3-szorosa vot a normál CPU-nak (pIII). Dolgoztam ilyen rendszerrel, meg komolyabbal is (Pro-tools/ HD MIX Farm), de az azokban 10000$-ért kapható lebegőpontos kapacitás duplán benne van egy 7950 gx2-ben, ami ugye kevesebbe jön.
És semelyik dsp kártyán nincs ilyen gyors memória-sávszélesség, mint egy modern videokarin. A modern vga számomra egy szuperszámítógép, ami ott csücsül a gépemben és csesznek hozzá használható dolgokat írni.
Volt egy álmom: egy másfél órás videot átkonvertáltam hddivx-be és azon bosszankodtam, hogy a sata II-raid vinyó miatt tart az a francos konvertálás 3 percig.
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
Az a csatlakozó a HDMI mellett egy hang bemenet, és nem kimenet... tudtommal az egész úgy működik, hogy a hangot rákötöd erre a bemenetre (pl a hangkártya digitális kimenetéről), és az a HDMI csatlakozónn a képpel együtt távozik a gépből... tehát magának a GPU-nak semmi köze ebben az esetben a hanghoz.
-
Auratech
őstag
Köszi. Ez nem volt teljesen nyilvánvaló. Tudsz erről egy kicsit többet is?
Én csak annyit, hogy ez egy univerzális nagysebességű, sokcsatornás multimédiás csatolófelület kép-hang-vezérlés átvitelre. A scart digitális kompakt ujraalkotása. Ha a SM3 hanggal kapcsolatos lehetőségeiről tudnál bármilyen infot adni, hálás lennék.
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest