- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- 3D nyomtatás
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
kisza25
félisten
hát kipróbáltam, Media show Espressot, de nem,hogy jobb minőséget csinált, amikor 700Mb divxből mpeg2-be konvertáltam (720*480 4,6Gb) hanem még sokat romlott is a minőség viszont 15perc alatt végzett
viszont azt ne felejtsük el, hogy ez egy fizetős PRG, hát nem adnék érte pénzt -
FireGL
aktív tag
Szerintem a direct-x api hangra használatos kódjaival semmit sem kezd a vga.
Vannak hangkártyák amik szoftveresen számolják (CPU segítségével) az effekteket. [link] Ha a processzor más számítási feladatát pl.: fizika és/vagy inteligencia a GPU el tudja a végezni akkor az audio effektek számítását miért ne tudná ? Minden adott hozzá.
Találtam a BionicFX-ről egy 2004-es cikket: [link]
MacOS X alatt is használják a GPU-kat más feladatokra is: [link] -
FireGL
aktív tag
De nem csak a hang, hanem minden egyéb sokszálú és párhuzamosítható lebegőpontos számolás lehetséges lenne.
A youtube-n vannak fent videok x1600pro és x1900-as kártyákkal készült GPU-physics, GPU-AI techdemokról, de google-n rákeresve találsz más SM3.0 gpu-król is. Pl.: GeForce 7900GTX SLI [link] -
FireGL
aktív tag
Véleményem szerint, bár nem próbáltam a SM3.0 kompatibilis GPU-k a DX9.0c kompatibilis hangkártyák EAX3.0 és 4.0, 4.0 Advanced HD, 5.0 támogatását le tudják kezelni hardveresen mert ezek directx api függőek, jelen esetben 9.0c. Tehát egy HDMI-s hangrendszert akár játék alatt is képes a SM3.0-s GPU működtetni.
Vannak DVI-D to HDMI átalakítók [link] de azt nem tudom, hogy a DVI-D a hangot is tudja továbbítani a HDMI-re vagy csak a képet. Bár nemsok értelme lenne hogyha csak a képet tudná.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kedvcsinálót kapott a Return to Silent Hill
- PlayStation 5
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Lightyear - befektetési app
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest