Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
kisza25
félisten
hát kipróbáltam, Media show Espressot, de nem,hogy jobb minőséget csinált, amikor 700Mb divxből mpeg2-be konvertáltam (720*480 4,6Gb) hanem még sokat romlott is a minőség viszont 15perc alatt végzett
viszont azt ne felejtsük el, hogy ez egy fizetős PRG, hát nem adnék érte pénzt -
FireGL
aktív tag
Szerintem a direct-x api hangra használatos kódjaival semmit sem kezd a vga.
Vannak hangkártyák amik szoftveresen számolják (CPU segítségével) az effekteket. [link] Ha a processzor más számítási feladatát pl.: fizika és/vagy inteligencia a GPU el tudja a végezni akkor az audio effektek számítását miért ne tudná ? Minden adott hozzá.
Találtam a BionicFX-ről egy 2004-es cikket: [link]
MacOS X alatt is használják a GPU-kat más feladatokra is: [link] -
FireGL
aktív tag
De nem csak a hang, hanem minden egyéb sokszálú és párhuzamosítható lebegőpontos számolás lehetséges lenne.
A youtube-n vannak fent videok x1600pro és x1900-as kártyákkal készült GPU-physics, GPU-AI techdemokról, de google-n rákeresve találsz más SM3.0 gpu-król is. Pl.: GeForce 7900GTX SLI [link] -
FireGL
aktív tag
Véleményem szerint, bár nem próbáltam a SM3.0 kompatibilis GPU-k a DX9.0c kompatibilis hangkártyák EAX3.0 és 4.0, 4.0 Advanced HD, 5.0 támogatását le tudják kezelni hardveresen mert ezek directx api függőek, jelen esetben 9.0c. Tehát egy HDMI-s hangrendszert akár játék alatt is képes a SM3.0-s GPU működtetni.
Vannak DVI-D to HDMI átalakítók [link] de azt nem tudom, hogy a DVI-D a hangot is tudja továbbítani a HDMI-re vagy csak a képet. Bár nemsok értelme lenne hogyha csak a képet tudná.
Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest