- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nikon DSLR topik
- Androidos tablet topic
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Száni
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: van egy Gigabyte 5850 OC (RV-585OC-GD1) VGA-m, amin tegnap hirtelen felindulásból elkövettem egy BIOS frissítést a Gigabyte saját flash progijával (VGA@BIOS). A meglévő BIOS-t ugyanezzel a programmal elmentettem. A program lefutott, a végén közölte hogy "completed successfully" és indítsam újra a rendszert. Az újraindítást követően már csak fekete képernyő fogadott
szereztem egy PCI VGA kártyát és csináltam boot lemezt USB-re, mellé Atiflash és a régi BIOS, de nem sikerül életre keltenem.
A hibaüzenet DOS-ban az alábbi:
ROM not erased
Error 0FL01Több Gigabyte BIOS-szal kipróbáltam, de mindegyikkel ugyanez a helyzet. A Gigabyte BIOS-oknak nincs kiterjesztésük (simán a fájlnév és kész, nem .bin, vagy .rom).
Innét már nincs ötletem, se tudásom. Találtam hasonló problémát a neten, de ott a BIOS chip 3-as és 8-as lábának rövidre zárása és további barkács kellett, amit én nem szívesen tennék. A kártya még 2 évig garis (lehet csak volt
)
A franc sem gondolta, hogy a Giga saját progija sz@r.Bárminemű segítséget nagyon megköszönök!
Üdv.: G.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest