- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Már csak az ár a titok a Redmi Pad 2 Pro kapcsán
- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nikon DSLR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
seaofcalm
csendes tag
Sziasztok!
Teszek egy próbát hátha tud nekem valaki segíteni ugyanis; szeretnék egy Sapphire (Atlantis) Radeon 9800PRO 128MB 256BIT Hynix memóriás videokártyát BIOS upgraddel 9800XT-re fejleszteni.

A probléma: nem találok megfelelő BIOS file-t hozzá, mert amiket eddig sikerült beszereznem [forrás1,forrás2,volt még 1 orosz oldal de az fullra ciril karakteres
] a P/N-kód mezőben eltérés van, így nem tudja a flashelő program elintézni az ügyet. Ez a verzió kellene nekem: P/N 113-A07537-103.Lehet hogy nem is gyártottak 9800XT-ből 128MB-osat?
Illetve, ha valaki jártas a BIOS file manuális módosításában akkor még arra látnék esélyt hogy működőképessé lehetne varázsolni az akciót, de ezt tartom a legkevésbé életképes megoldásnak, hisz a P/N számot akkor se lehet átmoddolni
Kissé elkéstem hogy ezzel a dologgal foglalkozzak, sok a döglött link a témával kapcsolatban..., de hamár belemásztam megkérdem. Előre is kösz a reagálásért. Üdv'
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung A06 mobiltelefon
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

] a P/N-kód mezőben eltérés van, így nem tudja a flashelő program elintézni az ügyet. Ez a verzió kellene nekem: P/N 113-A07537-103.