Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narim
tag
Hello!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha valaki szórakozik a videokártyája órajelével (pl. túlhúzza
) akkor a videokártya gyári bios-ának az újrarakásával elvileg a kártya visszaállítható az alapállapotába (ha persze nem égett szét)?
Egy ati hd 2600-as videokártyához honnan lehetne gyári bios-t leszedni, mert az ati oldalán nem találtam bios-t a videokártyákhoz.Igazából szerintem ez sem segítene rajta, nem tudom milyen programmal lett túlhúzva a gép, hogy a bios-t állítgatták-e, vagy csak windows-on belül valamilyen programmal húztak rajta (barátnőm öccse játszadozott), és utolsó tippnek javasoltam neki, hogy tegye rá újra az eredeti bios-t, hátha az segít (most a windows csak csökkentet módban hajlandó elindulni, és a drivercsere sem segített).
De egy esélyt adnék a dolognak, csak nem tudom, honnan szedjek neki bios-t. Nem értek hozzá, de remélem léteznek gyári bios-ok egy adott videokártyához, mint az alaplapokhoz, és nem csak a bios értékeinek állítgatása lehetséges. Hanem ugye az egész bios újboli betöltése.
Nagyon megköszönném a segítséget bárkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- ASUS routerek
- Gaming notebook topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest