Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Narim

tag

Hello!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha valaki szórakozik a videokártyája órajelével (pl. túlhúzza ;)) akkor a videokártya gyári bios-ának az újrarakásával elvileg a kártya visszaállítható az alapállapotába (ha persze nem égett szét)?
    Egy ati hd 2600-as videokártyához honnan lehetne gyári bios-t leszedni, mert az ati oldalán nem találtam bios-t a videokártyákhoz.

Igazából szerintem ez sem segítene rajta, nem tudom milyen programmal lett túlhúzva a gép, hogy a bios-t állítgatták-e, vagy csak windows-on belül valamilyen programmal húztak rajta (barátnőm öccse játszadozott), és utolsó tippnek javasoltam neki, hogy tegye rá újra az eredeti bios-t, hátha az segít (most a windows csak csökkentet módban hajlandó elindulni, és a drivercsere sem segített).

De egy esélyt adnék a dolognak, csak nem tudom, honnan szedjek neki bios-t. Nem értek hozzá, de remélem léteznek gyári bios-ok egy adott videokártyához, mint az alaplapokhoz, és nem csak a bios értékeinek állítgatása lehetséges. Hanem ugye az egész bios újboli betöltése.

Nagyon megköszönném a segítséget bárkinek.

Új hozzászólás Aktív témák