Hirdetés
- A klasszikus átnevezési trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sziasztok. Adott egy 9600GT pcie 512 mb kártya, ami nem ad képet. Win hibátlanul betölt, de kép nincs. Semmilyen. A tartalék pci kártyámat mellé téve és az nvflasht elindítva, nem is látom a pcie kártyát, mint eszközt. (No nvidia display adapters found) Másik progi sem látja és ismeretlen eszköz sincs a gépben. (everest, gpu-z) A kártya plusz tápja bedugva, venti forog, külsérelmi nyom és szag nincs. Gondolom valaki korábban megpróbálkozott egy biosfrissítéssel amit elronthatott, ezért szeretném kijavítani, de nem engedi sehogyan sem, a fenti hibaüzenetre hivatkozva. Próbáltam win alól és boot floppy-ról is és úgy is, hogy nincs mellette a tartalék kártyám és egyedül a pcie kártya van a gépben. Semmi változás, csak ugyanaz a hibaüzenet. Olvastam, hogy az eeprom egyik lábát földelve, rá lehet bírni arra, hogy mindenképpen beírható legyen a firmware, de azt sehol nem találtam meg, hogy melyik a kérdéses láb. Tudja valaki? Esetleg egyéb ötlet a javításra? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest