- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Tökéletes élmény? Piros kék szemöveges módszerrel alig van 3Ds hatás, a színek viszont elvesznek...
-
balazs_t
tag
Biztos, hogy ki fogom próbálni.
De hogy mi a 0 azt nem nagyon értem, az hogy kinek veszi el a kedvét kinek nem teljesen szubjektív. Én biztos, hogy emiatt nem használnék 3D-t a játékokban. Így is van elég hibája még szellemképes stb... hát ha még a színek is torzulnak, az nekem tényleg zavaró lenne. Azért felhívnám a figyelmedet a SZERINTEM szó jelenlétére a mondatokban.
Amúgy meg 400 pénz egy cyan szemüveg, mindenki kipróbálhatja, aztán döntse el maga, hogy tetszik-e vagy sem.
Ja és a 3D Vision technológia tényleg NEM működik a cyan szemüveggel ez tény, a Discovery egy tök más megvalósítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest