Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs_t
tag
Biztos, hogy ki fogom próbálni.
De hogy mi a 0 azt nem nagyon értem, az hogy kinek veszi el a kedvét kinek nem teljesen szubjektív. Én biztos, hogy emiatt nem használnék 3D-t a játékokban. Így is van elég hibája még szellemképes stb... hát ha még a színek is torzulnak, az nekem tényleg zavaró lenne. Azért felhívnám a figyelmedet a SZERINTEM szó jelenlétére a mondatokban.
Amúgy meg 400 pénz egy cyan szemüveg, mindenki kipróbálhatja, aztán döntse el maga, hogy tetszik-e vagy sem.
Ja és a 3D Vision technológia tényleg NEM működik a cyan szemüveggel ez tény, a Discovery egy tök más megvalósítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De hogy mi a 0 azt nem nagyon értem, az hogy kinek veszi el a kedvét kinek nem teljesen szubjektív. Én biztos, hogy emiatt nem használnék 3D-t a játékokban. Így is van elég hibája még szellemképes stb... hát ha még a színek is torzulnak, az nekem tényleg zavaró lenne. Azért felhívnám a figyelmedet a SZERINTEM szó jelenlétére a mondatokban.