Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs_t
tag
válasz
adamssss #307 üzenetére
Megvettem a projektort, volt Nvidia 3dvision kittem, feltelepít mindent ami kell, és (mivel én V700 at vettem ki kell cserélni a megjelenítő driverét a H5360-ra) utána beállítod a gépet NVidia drivert úgy mintha simán az Nvidia 3dvision-t akarnád használni. A projektoron bekapcsolod a DLP 3D módót!!!!! és így az NVidiás szemcsi kapja a szinkront az infra adóból, a 120hz-es kép ugye szépen megjelenik a vásznon, és mivel DLP 3D -re van állítva a projektor, a DLP linkes 3D szemcsi a képből szépen megkapja a saját kis szinkron jelét. Tehát nekem pl. van otthon 2db NVidia és 2 DLP szemcsi és mind a négy szemüvegben szépen leugrott a delfin a falról.
Egyébként engem is meglepett, hogy működik, mert pont ezek azok a dolgok amik nekem nem szoktak összejönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB GDDR6X (24G-P5-3987-KR) Videokártya!
- GeForce RTX 3080 Ti VENTUS 3X 12G OC
- GIGABYTE RTX 3080 10GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest