Hirdetés
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Dell notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs_t
tag
válasz
adamssss
üzenetére
Megvettem a projektort, volt Nvidia 3dvision kittem, feltelepít mindent ami kell, és (mivel én V700 at vettem ki kell cserélni a megjelenítő driverét a H5360-ra) utána beállítod a gépet NVidia drivert úgy mintha simán az Nvidia 3dvision-t akarnád használni. A projektoron bekapcsolod a DLP 3D módót!!!!! és így az NVidiás szemcsi kapja a szinkront az infra adóból, a 120hz-es kép ugye szépen megjelenik a vásznon, és mivel DLP 3D -re van állítva a projektor, a DLP linkes 3D szemcsi a képből szépen megkapja a saját kis szinkron jelét. Tehát nekem pl. van otthon 2db NVidia és 2 DLP szemcsi és mind a négy szemüvegben szépen leugrott a delfin a falról.

Egyébként engem is meglepett, hogy működik, mert pont ezek azok a dolgok amik nekem nem szoktak összejönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Rendszergazda topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest