Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
nahhh gondoltam kicsit aktiválom magam és nyitok egy ilyen totyikot... mostanában én mindenféle moddolt nvidia drivereket próbálgatok.. vannak köztük elég rossz, pocsék, instabil cuccok is, de ezeket drivereket többségben a magas IQ és általában a sebesség is jellemzi. A stabilitás nagyon változó, ez minden embernél is más hogy hol mi müködik stabilan, hol mi nem...
ha már MODIFIED driverekről beszélünk, első oldal, ami kiindulópont az a Guru3d! Ez egy alap oldal, sok módositott driver, béta driver, WHQL, stb. megtalálható itt..
Link: Bővebben: link
ennek az oldalnak a fórumán is kitárgyaltak már pár drivert....
A másik nagyon fontos oldal, az a Tweak R Us, ahol mindegyik Xtreme-G driver megtalálható, ez az XG otthona... Sajnos ezt a drivert bannolták a Guru3dről, mert volt valami vita a két oldal között, de igy is szinte a legtöbben szvsz az XGt és a NGO drivereket használják ha már moddolt driverekről van szó..
Ennek az oldalnak a linkje:
Bővebben: link
remélem nem csak én használok itt ilyen drivereket, nem akarom hogy kimaradjatok a jóból
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- AMD FX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Jövedelem
- Okos Otthon / Smart Home
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest