Hirdetés
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- OLED TV topic
- Biztosan felbúgnak a ventilátorok az új GeForce driverrel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- E-book olvasók
- Modding és elektronikai kérdések
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
nahhh gondoltam kicsit aktiválom magam és nyitok egy ilyen totyikot... mostanában én mindenféle moddolt nvidia drivereket próbálgatok.. vannak köztük elég rossz, pocsék, instabil cuccok is, de ezeket drivereket többségben a magas IQ és általában a sebesség is jellemzi. A stabilitás nagyon változó, ez minden embernél is más hogy hol mi müködik stabilan, hol mi nem...
ha már MODIFIED driverekről beszélünk, első oldal, ami kiindulópont az a Guru3d! Ez egy alap oldal, sok módositott driver, béta driver, WHQL, stb. megtalálható itt..
Link: Bővebben: link
ennek az oldalnak a fórumán is kitárgyaltak már pár drivert....
A másik nagyon fontos oldal, az a Tweak R Us, ahol mindegyik Xtreme-G driver megtalálható, ez az XG otthona... Sajnos ezt a drivert bannolták a Guru3dről, mert volt valami vita a két oldal között, de igy is szinte a legtöbben szvsz az XGt és a NGO drivereket használják ha már moddolt driverekről van szó..
Ennek az oldalnak a linkje:
Bővebben: link
remélem nem csak én használok itt ilyen drivereket, nem akarom hogy kimaradjatok a jóból
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest