Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Autós kamerák
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
poci1500
csendes tag
Sziasztok, kérdésem a következö lenne. Mia véleményetek a következö gépröl: asus m50sv? lehet jó v rossz nem baj

-
Necc
addikt
válasz
bencesoldier
üzenetére
Nem, de ami elmegy 8600M GT-n az értelemszerűen elmegy 9600M GT-n is.
-
karesz501
senior tag
válasz
bencesoldier
üzenetére
CoD4 ragyogóan fut egy 8600GT -n is. 1280x800 -ban nem lesz gondod vele, még MP-ben sem!!! UFF
-
Necc
addikt
válasz
bencesoldier
üzenetére
Acer 5930 van nekem is, kérdezz, és megmondom, hogy mihez elég, vagy mihez nem

-
Necc
addikt
válasz
bencesoldier
üzenetére
Ezért nem ajánlom:
- játékokhoz túl gyenge processzor
- natív felbontás felejtős, hiába van szép nagy kijelzője
- szokásos MSI billentyűzet (lefordítva: rémálom)
- irdatlan mennyiségű hőt termel, amit aztán a kezedre nyom
- aksis üzemideje egyszerűen nevetséges, egy normál hosszúságú filmet sem tudsz végignézni
- túlságosan drága; ugyanazt tudja a majd százezerrel olcsóbb acerem is egy szimpla VGA BIOS csere után, sőt még így erősebb is nála, szerintemAjánlom mert:
- jól néz ki, lehet vele divatozni
- téli hideg hónapokban jól jön elektromos fűtőberendezésnek, most hogy szép lassan kifogyunk a földgázból, ez majd a jövőben nagy előny lesz
- ha sok pénzed van amit nem tudsz más, hasznosabb dolgokra költeniMás ATI Mobil HD3850-el szerelt notit nem lehet kapni Magyarországon, ez nálunk a "csúcskategória".
-
bencesoldier
tag
ehhez az MSI-hez mit szóltok ugy összességében vidkarival együtt? ezen azért már szépen mennének a codok ugy gondolom.. eben a kategoriában esetleg nem tudtok más modelleket? mármint nem msi is lehet.. soksok megválaszolatlan kérdésem van a fejemben, bocsi

-
Necc
addikt
válasz
insyde01
üzenetére
9600M GT-nél mekkora őrületes hőtermelésről beszélünk? Arról a legfeljebb 23wattról beszélsz? Hűha, a legtöbb intel mobil processzor max. 35 wattot zabál, azaz jóval többet mint a VGA
A különféle notihűtők az én szememben puszta pénzkidobás, 2-3 foknál többet nem nyer vele az ember, sőt vagy mint az én esetemben, még melegebb is lesz tőle a noti! -
bencesoldier
tag
Köszönöm

Asztali.. van az természetesen(kevés adat róla adatlapon), csak otthon.. Elhoztam ide is olaszországba, csak egy a bökkenő.. nethez át kell cipekednem egy másik szobába.. meg nagyon sok helyre járkálok.. szeretek neten játszogatni..így felejtős az asztali gép, odaajándékoztam testvéremnek karácsonyra.. szerintem elegendő lesz a 15..
csak egy kérdés volt, hogy hátha.. mert huszonegy huszonkettes moncsik után kicsit furcsa lesz..
dehát a hordozhatóságnak ára van.. és szeretnék már egy jó notebookot...nagyon tetszik különben az acer, van itt egy srácnak a koleszban de az csak 5920, kicsit kevéske a 9500M GS ha jól mondom.. de nem akarom szétoffolni a topikot, úgyhogy mégegyszer kösz

-
insyde01
csendes tag
Nekem is 9600M GT van a notimban (HP 1180eh) és semmi gondom a homérséklettel, 1xüen el kell fogadni h ekkora teljesitménynél azért vannak mellékhatások ami perxe egyértelmű! ( az 4000m3 auto is benyalja a 15-20 litert ha nyomod neki!)
ha még is ugy gondolod h TE csak hűtenél rajta hát semmi akadálya veszel egy hutot alá potom 5k korul és kész is dolog

-
Lujza1978
tag
Srácok
Az ASUS G1S-es modelleken a8600GT mind DDR3-al szerelt ha jól tudom igen THX a választ!
-
Necc
addikt
válasz
bencesoldier
üzenetére
Nem minden típus tartalmaz TV tunert (ezért is opcionális!), a mai világban pedig sürgősen felejtős, hogy fogod az analóg TV kábelt, és beletuszkolod a notiba, vészesen rövid időtállósága miatt szerintem nem fogsz találni olyan céget, aki ezzel foglalkozna. Esetleg próbálj meg egy külső, USB-s analóg vagy hibrid tunert.
17"-os notit játékra nem ajánlom. Akkor inkább vegyél asztali gépet. Az én szememben a 17"-os noti nem állja meg a helyét, túl nagy az optimális hordozhatósághoz, de túl kicsi ahhoz képest, amit az asztali gépek nyújtanak. Lakáson belül meg lehet a PC-t is cipelni.
Vásárláshoz nem tudok tippet adni, az általam legmegbízhatóbbnak, és legkorrektebbnek tartott webshop jelenleg nem árul ilyet (pcx.hu) de esetleg kérdezd meg őket telefonon, hogy tudnak-e szerezni valahonnan.
-
bencesoldier
tag
Hmm, aztmondod, hogy a 5930-ban nincsen? Màrmint, bocsi, ha fèlreirtam a neveket, akkor ugy kèrdezem, hogy van-e olyan kimenete ahova egy atalakitoval be tudnam dugni a tv zsinorjàt...csak azert kerdezem mert epp egy olasz 5920 van a kezemben es megtetszett a rajta tv-zes taviranyitozas.. bocsi, egyszer el kell kezdeni

szòval a HP-t nem ajànlod.. ès az 5930 elèg lenne nekem ugye is szerintem.. Te merre vetted?
Vagy esetleg ha nem nagy keres egy 17"-os notit is ajànlanàtok amin mèg azèrt el lehetne jàtszogatni? gondolom az màr a csillagos èg..
Zàròjelben, marha jò lenne ha egy olyasmire èn is fel tudnàm nyomni.. szerintem ez a modell lesz belole, nagyon tetszik... koszi
-
8
senior tag
Szerintetek az NVIDIA vagy az ATI HD-gyorsítása nyújt jobb minőséget/teljesítményt?
Most egy 9300mGS van a notebookomban (ACER 6930g), és azon gondolkozok, hogy érdemes lenne-e lecserélni egy HD3450-re vagy HD3470-re HD-gyorsítás szempontjából?
Nem játszok a gépen, viszont nyomatom az 1080p filmeket, ezért érdekel.
Próbáltam infót keresni arról, hogy milyen képjavítási technológiát támogat a két kártya, de csak az nvidia purevideo hd-ról találtam, az avivio-ról nem... csak marketingszöveget.
És ilyen típusú összehasonlító tesztre sem leltem, csak az nvidia 8xxx korszakból, akkor pedig még más szelek fújtak hd gyorsítás ügyben.
Azt tudom, hogy a 9xxx sorozatban purevideo hd van, a hd3xxx sorozatban pedig UVD (és nincs benne a hd4xxx sorozat UVD 2-je)
tapasztalat?

-
Necc
addikt
válasz
bencesoldier
üzenetére
HP-ban IS? Miért, talán az Acerben lenne?
A DV5-öt semmi pénzért sem ajánlanám, iszonyat sok szívás van vele (a VGA és a rendszerbios ugyanabban a chipben van), sok modell tuningzáras, és csak DDR2-es RAM-ot kapott a 9600M GT kari (azaz kisebb teljesítményű, jelentősen). Természetesen az Acer sem egy habos torta minden szempontból (ez is tuningzáras), de összességében a neten fellelhető vélemények és tapasztalatok alapján sokan inkább az Acert választanák vagy választották.Nekem az általad említett Acer modell van, de a tuningzár ellenére megoldottam hogy lehessen tuningolni a VGA-t, és könnyűszerrel a 9600M GT karimból egy 9700M GT karit csináltam, ami már az ATI Molbil HD3850 szintjén van, erről tesztet itt a PH-n olvashatsz.
Egy átfogóbb játékteszt is készülőben van, most a héten terveztem a logout írást megejteni de egy vinyócsere miatti újratelepítés miatt csúszni fog talán a hétvégére, vagy jövő hétre.
-
bencesoldier
tag
Nos, sokat olvasgattam, és ezt a hármat találtam megfelelőnek... Kevesebb játék(inkább codkettő,cod4 cod5,) sok film és egy kis tvnézés lenne rajta.. Lenne ugye az acer 5930 , a HP pavilion 1180eh , és a 1160eh..
Ez utóbbi elég akciós áron..
(Ugye a hp-k ban is van tv tuner?)Nem tudok dönteni, szerintem bármelyik meghajtaná a felsorolt játékokat.. ezért is írtam ide mert a videokártyában nem vagyok biztos..vagyy ha tudnátok ajánlani valami ilyesmit kétszáz k körüli áron azt megköszönném. Jobban tetszenének a hp-k főleg a 1160-as, de nemtudom, hogy elég lenne-e. köszi
-
zabcs80
tag
Fentebb írtátok, hogy ennek HP Pavilion DV5-1160eh-nek a videókártyáján ddr2-es ramok vannak.
De itt ddr3at írnak: [link] Mi az igazság? Bár lehet, hogy csak akkor derül ki, amikor megveszem. De mindenképp ddr3-as vram kellene nekem.
-
EQ
tag
válasz
MrZsolt18
üzenetére
Szia!
Nekem egy 9600GT m van a laptopomba és terhelés mentesen 65'-os, ha elkezdek játszani vele akkor 90-95' körül van, de magasabb terhelés mellett (cod5) nem ritka a 105-106'. A szervizben azt mondták, hogy hiába 105' a lassulási küszöb ennél a videó karinál nem tudnak mit csinálni a dologgal, ha lesz valami baja vigyem vissza. Azóta megtanultam együtt élni a dologgal és nem veszek észre semmi hibát ezzel kapcsolatban. A játékok szépen futnak és szerencsére ha elmúlik a terhelés akkor pillanatok alatt lent van a hőmérséklet. Egyébként nekem is 1-2 perc alatt fent van a hőmérséklet ha terhelést kap a gép.
Én is mindenképpen azt javaslom neked, hogy ne bontsd meg a gépet a garancia miatt és vegyél egy notebook coolert. Nekem mindenképpen segített pár fokot.
S.O.S. megoldást jelenthet, hogy 1 vastagabb könyvel kitámasztod a noti hátulját, hogy a levegő jobban tudjon áramolni. Sajna ezek a notik nagyon melegednek és a legtöbb helyen nincsen jól megoldva a hűtés, ahol meg igen annak meg van az ára is.
Üdv.: EQ
-
karesz501
senior tag
válasz
MrZsolt18
üzenetére
A kártya cserélése a garancia automatikus elvesztésével jár, amit egy alapból is nagyon melegedő notebooknál két okból sem ajánlanék:
1.: valószínűleg hamarosan szükséged lesz rá a melegedés miatt (HDD, alaplap megadhatja ilyenkor magát)
2.: még melegebb lesz a gép és az már végképp tönkreteszi vagy lerövidíti az élettertalmátMegpróbálhatsz egy notebook hűtőt, pl erről nagyon jókat írnak. Itt 5,4k.
Szerk.: nem érdemes egy ilyen kártyát cserélni, inkább add el a gépet és vegyél egy olyat amilyen megfelel az igényeidnek. Egy kicsit olvasgass a Milyen notebookot vegyek? topikban, sokat segít majd.
-
MrZsolt18
csendes tag
Sziasztok!
NAGYON NAGY SEGITSÉG KÉNE!!!
Van HP Pavilion dv5-1020 Laptopom! És van benne egy Ati Mobility Radeon HD3450 256MB videokártya! Szeretném megtudnio hogy tudnám e cserélni a videkártyát mert nem igazán vagyok a karival megelégedve!
Milyen videokártyát tudnátok ajánlani? vagy esetleg vmi külső videokarit kén beszereznem hozzá?
Jah és mégvalami! Iszonyatosan hamar melegszik! alapjáraton is 55C fok körül van folyton a cpu! Ha játszok akkor felemgy 85C fokra is......
Mit tudnék tenni ez ellen csak pár hetes a gép nem poros még kezdettől fogva ilyen!
HA tudnátok vmi linket is küldeni ahol tudnék venni valamilyen videokarit a laptopba nagyon hálás lennék
léci segitsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Necc
addikt
válasz
zoltanz
üzenetére
A lényeg ugyanaz, ami játszhatatlan az játszhatatlan, és itt bárki jöhet nekem bármilyen benchmarkkal, ha nincs meg a stabil 25 fps akkor az játszhatatlan
Maradjunk inkább a 4 évnél, én még az ősrégi UT2004-el is ki tudtam akasztani azt a kártyát, pedig azt hittem, hogy azt már legalább bírni fogja egy erősebb grafikán... tévedtem, közepesen sem bírja tartósan. -
syl5
őstag
Szal akkor szted nem az x1800 a legjobb...legalábbis az én konfigomba!
Mert notebookcheck.net teljesítmény listája szerint bőven előrébb szerepel még a 8600m gt nél is....Nos igen fontos szempont a hőtermelés is....3 hónapja tisztítottam ki a gépem, és már most 55 fok a proci alapjáraton, persze több órás használat után.
Akkor tehát a 8600M GS lenne az, amit még ki is hajtani a gépsas...kár...jónak tűnt hirtelen az az x1800
Azért még várok véleméyneket!
Üdv
-
kovsol
titán
akkor egy szép belépőszintű eredmény

gép föbb adatai a képen látszanakWarcraft3, WoW a két játék amivel a legtöbbet játszom ahoz elég a HD3470 256Mb
-
zoltanz
nagyúr
Nem kell összemérned 1000 teszt található a neten. Itt egy hajszállal le van maradva az Intel X4500 a belépőszintű Geforce 8400M -től.
Más kérdés ha valaki fizetne sem játszanék ilyen minőségben, persze a régebbi 3 évvel eze elötti game -k azért elcsúsznak egy kis szódával.
-
Necc
addikt
Hajaj nagyon ész nélküli fejlesztésbe kezdenél - szerintem.
Pár sorral feljebb kifejtettem a "véleményemet" a GTA4-ről, ha a jelenlegi videokártyádon megy a játék akkor kész, örülj neki és ne fejlessz, mert teljesen értelmetlen.Másfelől viszont az x1800 -ra fejleszteni szerintem ostobaság. Régi (DX9), rengeteget zabál, és irdatlan mennyiségű hőt kokszol, szerinted elbírná a notid hűtése a drámaian megnőtt hőmennyiséget?
A 8600M GT jó választásnak tűnne a fejlesztéshez, de van egy olyan érzésem, hogy a processzor nem bírná el.
Ha nagyon olcsón vagy legalábbis reális áron hozzá tudsz jutni egy 8600M GS-hez, akkor azt tudnám javasolni, kb 33%-al kisebb teljesítményű a GT-nél és nem lenne az összes játék processzorlimites, de ismétlem magam: szerintem.
Még egy 4. alternatívaként, elgondolkozhatnál egy HD2600 beszerzésén, teljesítményre valahol a 8600M GT szintjén van, de a GPU-t 65nm-en gyártják így elvileg kevesebb a fogyasztása, de ennek bizonyítására inkább nézz utána magad

-
törölt tag
GTA4-hez nem erdemes Ati-t venni.
1, marhanagy gubancok voltak/talan vannak is meg vele
2, memoriaja keveske lenne
Szoval akkor : nVidia GeForce 8600M GT 512 MB 128 bit
Ebbol elvileg vannak ddr2-es meg gddr3-as valtozatok utobbit probald beszerezni.
Ha a 7600-al tenyleg megvan 15 fps , ezzel meglesz a 20-25 szerintem. -
syl5
őstag
Sziasztok!
Notebook videókártyákról kérdezősködnék kicsit!
Szal jelenleg egy MSI L735X-083HU notim van Geforce Go 7600 256 MB kártyával.
A gép bővebben:
AMD Athlon 64 X2 Dual Core TK-53 1,71 GHz
2x1 GB DDR2 667 MHz RAM
Geforce Go 7600 256 MB 128 bites memória busSzal két, esetleg 3 kártya között gondolkodom:
ATI mobility Radeon X1800 256 MB 256 bit
nVidia GeForce 8600M GS 512 MB 128 bit
nVidia GeForce 8600M GT 512 MB 128 bit
Most igencsak az ATI felé hajlok, mert tesztek alapján az a legjobb a 3 közül! De kicsit félek a 256 MB memória miatt, meg alacsonyabb órajelek miatt.
Nos nektek milyen tapasztalataitok vannak ezekkel a kártyákkal? Sztetek jobb lesz a x1800 fele annyi memóriaával, viszont dupla olyan széles mem busszal, mint mondjuk a 8600M GS?
És megéri egyáltalán ezt a notit fejleszteni egy ilyen nagyobb összegű videokártyával? Fogok jelentősebb teljesítmény növekedést észlelni? Ki tudja hajtani a rendszerem ezeket?És a legfontosabb tapasztalatok GTA 4-el ezekkel a kártyákkal(ugyanis e miatt lenne a fejlesztés)?
Előre is kösz a válaszokat! Üdv! BUÉK!
-
Necc
addikt
válasz
zoltanz
üzenetére
Belépőszintű? Hol van az X3100 / X4500 attól hajaj
. Egy HD3450 -et neveznék én belépőszintűnek, az intel szutykai még a hardveres videó dekódolásban is elvéreznek annyira nem tudnak semmit, vissza kellett váltanom szoftveres dekódolásra, hogy szerencsétlen VGA képes legyen a filmet legalább megjeleníteni rendesen a külső TV-n, ha már arra képtelen, hogy besegítsen a hardveres dekódolásba, és akkor még hol beszéltem én játékokról
.
Természetesen a képnézegetés a külső TV-n eléggé jól megy az Intelnek is, volt ám öröm a családi fotónézegetéskor a szép nagy külső LCDTV-n
Bár most szubjektív amit mondok, de szerintem a játékokat abszolút nem AMD/NV-re optimalizálják. Ha nyomon követed az architektúrákat VGA ügyben (csak alapszinten, nem kell beleásnod magad) akkor szemmel látható, hogy a legújabb AMD 4xxx széria egyszerűen mindent tarol, holott semmit se optimalizálnak rá, egyedül az nVidia az, aki milliókat pumpál a játékiparba, de szinte sosem jön be neki tartósan (DiRT -> GRID; tipikus példa).
Az optimalizáltságot egyedül a driverekben kell keresni. AMD/NV kártyák egyértelműen játékra vannak, akár belépőszinten akár csúcskategóriában, ezért erre vannak optimalizálva.
Az Intel viszont állóképek megjelenítésére van kihegyezve, meg a kurzortoligálás megjelenítésére, ezért nem optimalizálják a drivert 3D-re leszámítva az aero felületet.Már eléggé gondolkodok egy kis miniteszten, hogy mégis konkrétan mire jó ma az intel videokártyája, amikor egyesek olyan fantasztikus beszólásokat művelnek itt a fórumban, hogy "az intel graphic media accelator x3100-az integrált kártya elég jó nekem is a Notebook-omba az van 2 Gb rammal Vistával és a need for speed undercover teljes grafikán röhögve elmegy rajta!"

-
atibácsi2
csendes tag
sziasztok!
Egy látszólag egyszerű kérdésem lenne.
Notit vennék, és csak az asztali gépem a támpont a teljesitményhez.
kártya x1650xt core 2 duo 6300
milyen noti kártya ér lealább ennyit, és melyik proci tud legalább ennyit.
Előre is köszi -
zoltanz
nagyúr
Ez egy belépő grafikus kártya mit vársz tőle
tehát alacsony felbontásban szűrők nélkűl lehet használni kielégítően. Amúgy el lehet vele szórakozni persze nem egy game -r cucc. A dual (+1 monitor vagy TV)megjelenítés is frankón működik vele, mondjuk a játékokat inkább NV re és ATI ra optimalizálják ezért nem korrekt az összehasonlítás. -
Necc
addikt
válasz
üzenetére
Prociról nyomnál majd egy sub-score-t ha megkérnélek? Neked is 2.2GHzes- procid van mint nekem, de elvileg a P8400 erősebb kellene hogy legyen a T7500-al szemben, érdekelne hogy ez mennyire nem igaz
Nálam a CPU sub-score értéke 3Dmark06-ban valamivel 2000 felett van (2010-2030 között ingázik). -
törölt tag
Udv, teszteltem egyet :
Dell XPS 1530
(Vista Home Basic 6.0 , jo szutykos
~ fel eve hasznalatban) + alap Dell driverek.
C2D T7500 , 2x2.2ghz
2gb DDR2 667mhz
Gef 8600gt 256mb ddr3
.......................................
3Dmark2001 SE : 25170p
3Dmark2003 : 12883p
AquaMark3 : 94449p -
KisBundi
őstag
Core 2 Duo-t szerintetek lehet húzni? Mármint notiban.
-
Tails111
aktív tag
válasz
KisBundi
üzenetére
Egy Asus A7Sn 17"gépem van T8300 proci 2x1GB Ram 9500M GS (3DMark06 5050pöty alapon) XP van rajta A GTA 4
1024x768
16:10
Texture Qvality Medium
Render Qvality HighAuto configure ezt adja be és még el is megy. Az biztos hogy ettől gyengébb kártyának már nagy kínszenvedés lehet ez a game.
-
Necc
addikt
válasz
KisBundi
üzenetére
Én már csak pusztán elvből is utálom azt a játékot.
Senki ne akarja nekem bemagyarázni azt, hogy 1GB VRAM alatt a játék nem hajlandó menni magas grafikán, és annyira sem vagyok ostoba, hogy elhigyjem, hogy 512MB VRAM alatt nem lehet közepes grafikán használni. Van egy 8800GTS asztali kártyám 320MB VRAM-mal, és az összes mai játék elmegy rajta maximális, vagy magas grafikai szinten 1680x1050 felbontáson, errefel ittvan ez a szar, és legkisebb grafikán tudnám csak használni, mert nincs elég videómemóriája... egyszerűen nevetséges... és akinek Geforce 280-ja van valamivel 900MB VRAM alatt? Akkor ő sem játszhat vele magas grafikán, mert "gyenge lenne a videokártyája" a drága köcsög rock* szerint? Én meg játszak "low" beállítások mellet, mert nincs 512MB VRAM? De a notis 9700M GT karimmal meg játszhatok "medium" beállításokon mert ebbe van 512MB VRAM, az mellékes, hogy a teljesítménye a fele a 8800GTS-emnek. Nevetséges parasztvakítás az a játék, egyértelmű marketingfogás, hogy visszaélnek a hírnevükkel, hogy a parasztnépet VGA vásárlásra sarkalják, nem így kell túllendíteni a népet a gazdasági válságon.Szerintem egyszerűen és szó szerint szard le nagy ívben, hogy mit szólna a "nagy" GTA4 az amúgy elfogadható teljesítményű HD3650-edhez. Más, értelmesebb játékokat vegyél alapnak, ahol normálisan megírták a grafikus motort.
Legutoljára ennyire kiakadva a Crysis megjelenésekor voltam.
-
KisBundi
őstag
Szerintetek egy HD3650-es kártyához mit szólna a GTA4? Kb. 4300 pontot virít 3Dmark06-ban picit húzva.

-
Necc
addikt
Hát nem tudom hogy nálad, vagy ismerősi körödben ki mennyire ért az informatikához, de hogy vagy nálatok valaki nagyon béna, vagy én vagyok nagyon béna az egyszer fix
Kis utánajárással kiderítettem, hogy az általad jelzett Asus F3sv alaptartozéka egy 8600M GS 256MB DDR2 VGA, ami bár nem egy teljesítménybajnok, de semmi köze sincs az intel turbo memory-hoz az egyszer biztos.
A 8600M GS teljesítménye kisebb (~20%-al talán?) az asztali HD2600 -hoz viszonyítva, így a hiba a te készülékedben van (túl kevés RAM?)
Ugyanakkor a 8600M GS teljesítménye bődületesen mindenféle Intel vagy SiS vagy S3 grafikus kártya felett van, és alkalmas az összes mai játék futtatására, még ha csak a 2008-as játékokat low-on is, de viszi. -
-
vanek
tag
jaja megtaláltam
uh ez most szarúl jön ki
de nem az enyém a laptop
tudom ez senkit nem érdekel
de a gyerek aki vette....gta 4 et akart rajta játszani...én mondtam neki, hogy az nem fog működni de szte tuti, egy haveromnak van egy 350 ezres gépe mondjuk nem nagyon vagyok otthon laptopban..de akárhogy is gondolom ha ára van akkor nem lehet rossz, nah azon döcög valahogy a gta 4
meg a stabil 125 codban
de tényleg köszi mind a kettőtöknek a választ mármint Necc-nek és KisBundi-nak
így legalább már a gyerek is elhiszi hogy mekkora rakat kaki az a gép 
-
Necc
addikt
Te jó ég, hogy néha mikkel próbálnak meg az emberek "játszani" az néha engem is rémesen megdöbbent
Természetesen ezt a fajta integrált VGA-t is ismerem, volt már vele dolgom, annyira satnya egy kártya, hogy még a filmlejátszás is szaggat rajta (720p HD, egy 1.6GHz-es CoreDuo társaságában), 3Dmark03-ban 400 pont körül kap
úgyhogy egyáltalán nem csodálkozok azon, hogy még egy elemi CoD1 sem megy rajta normálisan. (forrás: [link]) -
vanek
tag
sziasztok van nekem egy esprimo v5555 laptopom vista van rajta és a cod 1 ben kemény 5 fps em van :S az uo-t pedig el sem indítja, azt írja ki, hogy frissítsem a drivert, de ha frissítem ugyanezt írja ki....gyenge lenne hozza a kártya?? valami sis mirage 3-as kari van benne. kártya vagy driver gond lehet??
köszi előrfe is!!!
-
Necc
addikt
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Mekkora véletlen, hogy a hugomnak egy ATI 3450 DDR2 csücsül a notijában
Bár csak karácsony előtt volt nálam, azért egy 3Dmark06-ot tudtam rajta futtatni, erre jött ki 1380 pötty. Konkrét játékot talán 1-et meg tudok rajta nézni, többre nem fog jutni idő, mert követelné vissza a notiját
-
Necc
addikt
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Egy önálló memóriával nem rendelkező NV 7000M produkál 640x480-on csont minimumon 15-20 FPS-eket, nem hinném el, hogy egy ennél lényegesen erősebb HD3410 ne alkotna valamit 800x600-on.
-
Necc
addikt
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Azért ne legyünk ennyire pesszimisták, COD4 minimum grafikán elmenne szépen, és az NFS-MW is elmenne egy közepes grafikán, természetesen mind2 játék esetén alacsony felbontásokról beszélünk (800x600).
A HD3410 ugyanaz a VGA, mint a HD3450, csak éppen a memória csak DDR2 lehet (3450-nél GDDR3 is támogatott), és a csatlakozás típusa is csak PCI-E v1.1 (szemben a 3450 PCI-E v2.0-ával), a többi megegyezik.
-
Lac122
tag
[link]
ez a notebook milyen feltételek mellett vinné a nfs most wantedet,cod 4-et -
Necc
addikt
válasz
chatran
üzenetére
Futtass rajta 3DMark05-öt, régi játék vagy új játék, mind1, ez ma már alap. DX8 ma már múzeális, és még a legmezeibb S3 kártya is képes az ilyen játékok futtatására.
Vagy: [link]
Ami a benchmarkokon túl van, teljesen tisztában vagyok vele, hogy mit tudnak ezek az intel szutykok, hisz nap mint nap találkozok velük, förtelem.
Egyedül a legújabb X4500 érdemel némi tekintélyt azzal, hogy végre valahára sok sok év után az intel is rájött, hogy milyen jó móka ha a videokártya fel van vértezve hardveres HD dekódolással, de természetesen játékra ez is totál használhatatlan (még az UT2004 is szaggatott rajta az én beállításaimmal (1680x1050; full; 8xAF vagy 16xAF) pedig abszolút nem egy mai játék). -
Necc
addikt
-
gether
csendes tag
Sziasztok sztem az intel graphic media accelator x3100-az integrált kártya elég jó nekem is a Notebook-omba az van 2 Gb rammal Vistával és a need for speed undercover teljes grafikán röhögve elmegy rajta!Nem a kártyával van a baj hanem a gyárilag telepített driver-ekkel!Nekem is régi driver volt rátelepítvel és akadt a Most wanted!Letöltöttem a 2007-es drivert és a legújabb játékok is elmennek rajta
Na csak ennyit akartam!
Császtok -
Necc
addikt
válasz
chatran
üzenetére
Hát amikor azt látom, hogy egy ősrégi GMA 950 videokártyán egy nevetséges gépigényű Warcraft 3 is iszonyatosan szaggat, én arra csak azt tudom mondani, hogy egy vicc

Színprofilra ha nincs a kártya driverén belül beállítási lehetőség, akkor esetleg egy monitorra való .icm fájl hozhat gyógyírt valamennyire.
-
chatran
őstag
Sziasztok!
Intel GMA vidikarinál, hogyan tudom beállítani, hogy a játékok alatt a desktopra megadott színkorrekciót használja?
Ha elindítok egy játékot mindig visszaáll alapértelmezésre
-
(Darkwood)
őstag
Ha már nem jönnék erre, akkor mindenkinek:
B.U.É.K! -
KisBundi
őstag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Hát akkor bizony GT.

-
KisBundi
őstag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Bocs srácok. Csak 10 k-val olcsóbb.

-
-
alces
tag
halihóó!
8700M-gt vagy 9600M-gt?? tudom leheletnyi a különbség az ncsekken, de mégis???? -
KisBundi
őstag
Valaki meg tudná nekem mondani hogy a 9600GS és a 9600GT között csak órajelkülünbség van? Ha igen a tuning megoldható?

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Automata kávégépek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

úgyhogy egyáltalán nem csodálkozok azon, hogy még egy elemi CoD1 sem megy rajta normálisan. (forrás: