Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• EQ

tag

válasz MrZsolt18 #4275 üzenetére

Szia!

Nekem egy 9600GT m van a laptopomba és terhelés mentesen 65'-os, ha elkezdek játszani vele akkor 90-95' körül van, de magasabb terhelés mellett (cod5) nem ritka a 105-106'. A szervizben azt mondták, hogy hiába 105' a lassulási küszöb ennél a videó karinál nem tudnak mit csinálni a dologgal, ha lesz valami baja vigyem vissza. Azóta megtanultam együtt élni a dologgal és nem veszek észre semmi hibát ezzel kapcsolatban. A játékok szépen futnak és szerencsére ha elmúlik a terhelés akkor pillanatok alatt lent van a hőmérséklet. Egyébként nekem is 1-2 perc alatt fent van a hőmérséklet ha terhelést kap a gép.
    Én is mindenképpen azt javaslom neked, hogy ne bontsd meg a gépet a garancia miatt és vegyél egy notebook coolert. Nekem mindenképpen segített pár fokot.
    S.O.S. megoldást jelenthet, hogy 1 vastagabb könyvel kitámasztod a noti hátulját, hogy a levegő jobban tudjon áramolni. Sajna ezek a notik nagyon melegednek és a legtöbb helyen nincsen jól megoldva a hűtés, ahol meg igen annak meg van az ára is. :(((

Üdv.: EQ

• karesz501

senior tag

válasz MrZsolt18 #4275 üzenetére

A kártya cserélése a garancia automatikus elvesztésével jár, amit egy alapból is nagyon melegedő notebooknál két okból sem ajánlanék:
    1.: valószínűleg hamarosan szükséged lesz rá a melegedés miatt (HDD, alaplap megadhatja ilyenkor magát)
    2.: még melegebb lesz a gép és az már végképp tönkreteszi vagy lerövidíti az élettertalmát

Megpróbálhatsz egy notebook hűtőt, pl erről nagyon jókat írnak. Itt 5,4k.

Szerk.: nem érdemes egy ilyen kártyát cserélni, inkább add el a gépet és vegyél egy olyat amilyen megfelel az igényeidnek. Egy kicsit olvasgass a Milyen notebookot vegyek? topikban, sokat segít majd.

Új hozzászólás Aktív témák