Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
fsc
tag
Sziasztok! Amire most válaszolok, az a ferdítés tipikus esete!
''A Fujitsu Siemens minden lécet lever''
Egészen pontosan melyik lécet? Teljesítmény? Ár? Megbízhatóság?
Cégünk bőven 1 számjegyű (nem 9) % garanciatartalékot képez a notebookokra.
Ebből fedeződik a minden garanciális probléma, alkatrészcsere, munkadíj, stb. Azt hiszem, ez magáért beszél. Amikor egy IBM Business Partnernél dolgoztam, akkor láttam az ottani számokat is. Ég és föld.
Univill. Nem, nem csak ők. Egyszerre több beszállító. Mellesleg, ha az Univill olyan rossz lenne, már régen nem élte volan túl a konkurrenciaharcot.
Amilo Pro. Pontosan ugyanaz a platform, mint az Amilo M, ugyanaz a szállító, más design.
''Régi Robotron gyár''- ezt én meséltem a notebook.hu-s kollégáknak
))
Csak nem így! A sztori, pár mondatban: A Robotron (NDK írógépmárka, csak hogy tisztán lássatok, az IBM is írógépekkel kezdte) gyárával 1 városban, (Sömmerda, Erfurt mellett) van egy a Fujitsu által megvett és modernizált gyár, aminek a kapacitása évi 6-7 millió PC és notebook. Itt gyárt most a Fujitsu Siemens most ún. Consumer PC-ket és notebookokat, míg az üzleti gépek a régi, (de szintén modernizált
)) augsburgi Siemens gyárban készülnek.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- ÚJ HP Victus Gaming Laptop Ryzen 7 8845HS / RTX 4060 16GB RAM 1TB SSD Gari
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/512 FHD
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
))