Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Volkov
senior tag
Hali!
A közeljövőben szeretnék Notebook-ot venni, de ezekhez abszolult nem értek, és sajnos most csak Vodanet-em van, így az utánnaböngészés kicsit lassú és drága, ezért a fórumozók segítségét kérném, hogy adjanak tanácsot.
-a keret max 270e Ft
-15'' kéne, az 1024*768-as, nem a másik (annak nem tudom a felbontását, valami nyújtott vagy mi)
-proci mindegy
-min 256 ram
-vinyó min 20giga
-CDrw/DVD
-kéne valami jó videokari. elsősorban itt vagyok meglőve, nem tudom melyik a jobb, melyik jó. nem kell túl atom, de egy COD azért menjen rajta rendesem
-súly, méret nem számít, elsősorban itthonra lenne
(tényleg, notebooknak ugye nem árt, ha nagyrészt hálozatról megy és nem aksiról?)
-magyar billenytűzet
-a legszebb az lenne, ha lenne SULINET-re
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest