- Milyen notebookot vegyek?
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Milyen SSD-t vegyek?
- HP notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulmi
senior tag
válasz
Thunderzolee #5306 üzenetére
Hmm, ezt nem tudtam, koszonom! Akkor boven raer rendelnem egyet ebay-rol (15-25 munkanap) 13 dollarert, mert itthon 7000 Ft-ert aruljak...
-
Fulmi
senior tag
válasz
Thunderzolee #5303 üzenetére
Koszonom a valaszt, es Neked is Duree.
Sajnos gari mar nincs ra, mert 2008. juniusi a gep, de ebay-en talaltam ket felet:
a) sunon markaju
b) forcecon markajuNem tudom igazabol, hogy az enyemben milyen van, szet kell majd szednem, de ugy erzem, hogy teljesen mindegy, hogy melyiket veszem, nem?
Egyebkent mostansag is ugy van, hogy neha van hangja, neha pedig ugy gondolja, hogy nem ad hangot... Mi az a pont, amikor mar nem szabad hasznalnam, mert valaminek baja esik (mondjuk a cpu-nak)? Egyaltalan milyen problemat okozhat ez a csapagyas venti? Nem porog olyan gyorsan, hogy normalisan huteni tudja a procit?
Koszi: Fulmi
-
Fulmi
senior tag
Sziasztok!
Mostansag elkezdett hangot adni a Dell Vostro 1400-as laptopom procijanak ventije, valoszinuleg csapagyas.
Nincs valakinek tippje, hogy hol tudnek venni ilyen ventillatort Budapesten? A venti szama YY529. Vagy nem ismer valaki valakit, aki megjavitana?
Koszonom: Fulmi
-
Fulmi
senior tag
sziasztok!
lehet h rossz helyre irok akkor bocsi es mondjatok hova menjek biggrin_2.gif a kerdesem: van egy acer 5101awlmi notebookom amiben most x1100 van, ezt szeretnem vmi x1800ra cserelni ha lehet! lehet v sem ez itt a kerdes? nezegettem ati weblapjan h ez vmi pci x1 az x1800 pedig pcie x16, szoval akkor ebben a notiban nem lehet cserelni? :S
koszi
-
Fulmi
senior tag
sziasztok!
van egy acer 5101awlmi notebookom. az lenne a kerdesem h most az en notim tud 800mhzs ramokat vagy sem, mert az everest ezt mutatja: KEP, de a hivatalos oldal ([link]) ezt irja: "Up to 2 GB of DDR2 533/667 MHz system memory (upgradeable to 4 GB) utilizes dual-channel architecture for outstanding data throughput and bandwidth". szoval most vehetek 800as ramot bele vagy maradjon a 667?
valaszotokat elore is koszi: fulmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Dell WD19S / 180W adapter
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest