Új hozzászólás Aktív témák
-
PearlDiver
csendes tag
válasz
extasymajom #11392 üzenetére
Köszi! pont ilyesmire gondoltam. Bár az árakat elnézve lehet ugyanúgy kijövök egy új billentyűzettel itthonról. Utánajárok
-
PearlDiver
csendes tag
Sziasztok,
keresgéltem az interneten a problémámmal kapcsolatban, de nem találtam olyan ötletet ami hasznos lenne. Úgyhogy remélem itt tudtok tanácsolni valamit.
Lenovo Y50-70 laptopom Caps Lock billentyűzete az igen gyér használat ellenére (külső billentyűzetet csépelek) leesett. A csatolt képen látszik, hogy azért, mert letört egy kis bepattintó pöcök. Na most a Lenovo szerviz ezt úgy tudná csak orvosolni, hogy beszállítják, megvizsgálják, kicserélik a teljes billentyűzetet, mindezt ha mázlim van akkor garanciálisan.
Nekem semmi más nem kéne, mint egy pót-capslock, hiszen a gép tökéletesen működik, csak hülyén néz ki a lyuk a capslock helyén. Gond nélkül a helyére is tudnám tenni.
Valaha valaki szerzett már utángyártott billentyűt darabonként? Nagyon örülnék, ha sikerülne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest