- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A HBM elérhetősége korlátozza a kínai AI gyorsítókat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
PearlDiver
csendes tag
Sziasztok,
keresgéltem az interneten a problémámmal kapcsolatban, de nem találtam olyan ötletet ami hasznos lenne. Úgyhogy remélem itt tudtok tanácsolni valamit.
Lenovo Y50-70 laptopom Caps Lock billentyűzete az igen gyér használat ellenére (külső billentyűzetet csépelek) leesett. A csatolt képen látszik, hogy azért, mert letört egy kis bepattintó pöcök. Na most a Lenovo szerviz ezt úgy tudná csak orvosolni, hogy beszállítják, megvizsgálják, kicserélik a teljes billentyűzetet, mindezt ha mázlim van akkor garanciálisan.
Nekem semmi más nem kéne, mint egy pót-capslock, hiszen a gép tökéletesen működik, csak hülyén néz ki a lyuk a capslock helyén. Gond nélkül a helyére is tudnám tenni.
Valaha valaki szerzett már utángyártott billentyűt darabonként? Nagyon örülnék, ha sikerülne.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gurulunk, WAZE?!
- iPhone topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vírusirtó topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Samsung Galaxy A80 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest