- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
Sziasztok,
Egy Fujitsu lifebook ah531-ben nem tudjátok kijelzőt hol lehetne cseréltetni, nincs valami megbízható phs arc vay ilyesmi?
-
-v-
addikt
Köszi
Nekem nem kapacitás miatt hanem sebesség miatt kell, a mostani 160-on is elférek, laptopon nem nagyon tárolok semmit, viszont emiatt a 250-es Scorpio Black-en is gondolkozom, csak nem tudom az sebességben hogy viszonyul a 320-ashoz,
nem pontosan tudom melyikben hány/mekkora tányér van, ezt nem vágod véletlen? -
-v-
addikt
Sziasztok!
Ha új vinyót szeretnék a notimba, melyik típus a leggyorsabb a nem ssd-k közül?
Én a WD Scorpio Black 320-asat néztem, erről nagyon jókat olvastam és az ára is elmegy.
Ha tudtok ennél gyorsabbat mondjátok!
A mostani 5400rpm-es toshiba finoman szólva nem sebesség bajnok, és már eléggé unom hogy ha felvillan a hdd led akkor meghal a gép :S
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged