Új hozzászólás Aktív témák
-
A hütéssel nem lesz gond.
Igen, paszta kell majd a processzorra.
A garancia miatti processzor visszarakására úgy értem, némelyik gyártónál szokott lenni kis ragasztós papír bizonyos helyeken, h csak azt eltépve lehessen szétszedni a gépet. Nem tudom a Lenovo hogy áll ezzel, ha nincs ilyen, akkor nem gond a processzor csere, de ha van, akkor roncsolás mentesen aligha lehet eltávolítani. Erre gondoltam, mikor azt írtam, h az eredeti állapotban kell visszaadni a gépet garanciális javítás esetén.
Esetleg a másik notebookos topicban kérdezz rá, vagy a márka-specifikus topicban, esetleg a garanciális szervizben is vállalnak processzor cserét, és akkor nem ugrik a gari, csak hát ugye ez pénzbe kerül.
De legfőképpen azon fog múlni szerintem ez az egész, h találsz-e hozzá megfelelő árban másik processzort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OTP Bank topic
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topik
- Autós topik
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Path of Exile (ARPG)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest