- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Házi hangfal építés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
turbobusa #6797 üzenetére
Tegyél fel egy CPU-Z-t, azzal ki lehet olvasni, h milyen proci van benne, mekkora L2 tárral.
Celeronokban 128KB, 256KB L2 tár van. (Ha ez valami P3-as klón, akkor lehet akár 512 is, de nem hiszem.)
P4-esekben 512KB van, és ahhoz, h egy gép jól használható legyen, a szakirodalom szerint 512KB-1MB L2 tár kell.
Celeronban FSB is kevesebb lehet, mint egy "igazi" P4-esnek.De lehet felesleges, annyira régi a gép, h akármit csinálsz vele, nem sokat gyorsulna a lassú merevlemez miatt. A ram bővítése az jó ötlet, 768MB-al már elfutkároz a Win.
Ha újrarakod az oprendszert, drivereket találtál már hozzá?
Esetleg ha van egy másodlagos merevlemezed, előbb tedd azt bele, tegyél fel arra egy XP-t, és ha minden driver megvan, akkor legyalulhatod az eredeti merevlemezt is.
Ez csak elővigyázatosság, nehogy sírás legyen a driverhiány vége.Esetleg egy Win 7-el is megpróbálkozhatsz (32bitessel), lehet felismer mindent, akkor nem kell driverekkel vacakolni.
4ezerért 512?
Atyaúristen..
Ennyiért majd' 4GB DDR3-at lehet venni..darvak:
Mivel Samsung oldalán nincs fent (az angolon se), csak Google találatokat találtam én is, be akartam linkelni, hol írták pl, h alapkiépítésben mennyi ram van/volt benne, vagy h hol írták, h a billentyűzet alatt vannak a ramok, de már ne kelljen megkeresnem, jó sok idő elment vele amúgy is. :/
Szörnyű a Samu, h nem képes a régi gépeihez is terméktámogatást adni.Ja igen, sok esetben "fejből nyomom", a chipsetek, processzorok számozása, tulajdonságai nem bonyolult, sokat kell olvasni hozzá, de mivel rendszeresen követem az infós cikkeket, könnyen eligazodok.
De ezért csináltam pl ezeket a listákat, h ne kelljen keresgélni neten, itt egyben vannak.Írtad, h a 845GV-t hol olvastam abban, amit linkeltél a notiról.
Ezt nem értem, a notiról nem linkeltél semmit.
Valamilyen adatlap volt Googlen, ill. más angol fórumokon is az SD ram jött elő, mint ebbe a gépbe való memóriatípus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged