- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós kamerák
- Mini-ITX
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
köszi, de nemsokára megjön az új procim, akkor szerintem így is úgy is sérülne a matrica, még jobban és valószínűsítem a szét és összeszerelés is nyomot fog hagyni, a színezett csavarokon,
mérlegeltem és úgy döntöttem nem fogok még 1,5 évet várni, a fejlesztéssel, mert addigra már szerintem semmire sem lesz elég ez a gép nekem, már most is fáj a szívem, hogy nem tudok erősebb procit belerakni
ezt a core i5 430at is most kellett kihozniuk, ilyen olcsón, pedig mennyit vártam a noti vásárlással, most 700€-ért tudnék venni i5 430-at 4GB DDR3 rammal 500GB vinyóval HD5650-el USB 3.0-val e-SATA, HDMI... kivezetésel
nem is mondom inkább tovább
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest