Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz gyulazsolti #14052 üzenetére
Prociból T7400, T7600, amit még bele lehetne tenni, de nem nyernél bele túl sokat.
RAM-ból valamivel több, mint 3 GB-ot lát maximum (teljes 4 GB-ot nem, a chipset-nek ilyen címzési korlátja van), így a döntésedtől függ, hogy 2 + 1 GB, vagy 2 + 2 GB éri meg jobban.
Az SSD SATA I sebességen futhat benne, SATA II-t még nem tud a chipset. Ettől függetlenül leginkább ez az a bővítés, amit mindenképpen érdemes meglépni.
Az optikai meghajtó viszont szinte biztosan még IDE csatlakozós.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
RetepNyaraB
veterán
Attól is függ, milyen csatolója van a meghajtónak. Iszonyú régi a gép. Ha legalább sata, akkor van értelme gondolkodni. Ha véletlenül ide, akkor nincs. Ha sata, teheted a hdd-t a dvd helyére és az ssd-t a hdd eredeti helyére (általában gyorsabb az interfész). Ram van gombokért, ha két helyed van mehet bele 8 giga. 2 az használhatatlan kategória. De a proci meg annyira kevés, hogy nagy öröm nem lesz. Van, amit inkább el kell engedni.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
HARDVERAPRÓD
Hát, nekem van egy hasonlo, P8600, ssd, ddr2 4gb. Nem mondom, nem gördülékenyebb, mint hdd-vel, de azért nem lesz egy futóbolond. Nekem, csak másodlagos gép, heti 1x van bekapcsolva kb, így jobb, hogy gördülékenyebb, de szerintem mindennapos használatra kevés lenne sebességileg. Viszont az ssd-t ne a dvd helyére tedd, úgy szinte semmit nem veszel észre. Kérdésedre a válasz: Szerintem nem, ha azt nézem, hogy 40 körül már található jobb gép ssdvel. De nyilván te döntöd el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T560 alaplap 01AY318 i7-6600U Videokártyák: GeForce 940MX 2GB + Intel HD 520
- Hp 840 g2 - i5 5300 alaplap
- Laptop kijelzők: 15,6", 14", 13,3" HD, HD+, Full HD IPS
- lenovo DU9033S1 Onelink Pro Dock TÖBB DARAB Töltő nincs benne az árban kompatibilis Új ára A Lenovo
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás