Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyuru
aktív tag
Sziasztok!
Memorias kerdesem volna feletek. Adott egy notebook: Lenovo T430 (sima, nem U vagy S - ha segit 2344-es tipus).
Van benne egy gyari 4GB-s memoria modul: Lenovo 4GB PC3-12800 DDR3-1600MHz SodimmEmelle szeretnek egy 8GB-s bovitest megejteni. Raneztem a kingston honlapjan es ott ezt a tipust ajanlja:
KTL-TP3C/8G
De talaltam vmi nagyon a hasonlot is: KVR16S11/8Nem igazan fedeztem fel kulonbseget a ketto kozott - kiveve, hogy a masodik olcsobb, viszont az ar nem szempont -, igy szeretnelek megkerdezni benneteket rola hatha vki tudna segiteni. Illetve mas alternativat, tanacsot is szivesen fogadok.
Koszonom,
Mutyuru
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest