- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Monitor hiba topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aszti93 #8758 üzenetére
De lehet, h ki lehetne cserélni másik ventilátorra, csak nem tudom milyenek kompatibilisek vele, ezért nem szoktam ilyenhez tanácsot adni.
Max ha valaki keres, akkor megírom, h a kiszedett ventilátor típusszáma alapján keressen hozzá másikat.Más egy processzort kicserélni, mert azoknak adott foglaltuk van, de ventilátorok ahány noti annyi féle méret.. Aztán lehet, h ezek közt is van szabvány, és amit én eddig ezer félének tartottam, az valójában csak 4-5 fajta, de nem ismerem őket.
Esetleg BIOS-ban van valami menüpont, ami erre vonatkozik, h minimum fordulatszám, de nem minden gép BIOS-a tartalmaz ilyet. Ezeknél többnyire a ventilátor fordulatszámát szabályozni tudó programok se működnek, mert nem férnek hozzá a vezérléshez. (Mint pl. az én gépemben sem.)
"az everest ugye kiírja.."
Ez érdekes, a CPU magok többnyire magasabb hőfokokon üzemelnek, mint ami a CPU. De én pl. ki szoktam venni a pipákat a magok elől, nekem elég ha magát a CPU-t mutatja. Gondolom nem arra irányult a kérdésed, h CPU mag 1, és cpu mag 2 mit jelent ==> kétmagos a processzor.47 fok az rendben van, terhelésnél valamivel feljebb megy, de ez az alja annak a típusnak, úgy látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Macska topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Tőzsde és gazdaság
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest