Új hozzászólás Aktív témák
-
amdathlonxp
aktív tag
Helló
Cpu cserében kellene egy kis segítség.Van egy elég elavultnak tűnő Medion 95300 am,amit az éves sórán nagyon megszerettem és a gyári 1.7ghz Intel Pentium M (centrino)helyett nagy nehezen szereztem bele egy 2.0 ghz-s cpu.Természetesen minden stimmel fsb stm ,de beszerelés után 1.5 ghz megy......
Biosba kb a boot menü van meg az idő beállítására van lehetőség szóval ott nem lehet játszani.
Bios fríssités nélkül meg lehet oldani a kérdést,ha nem van lehetőség valami nagyon egyszerű módon frissíteni a biost mert még nem csináltam és úgy tudom nem veszélytelen.Szóval nem szeretnék kísérletezni.Csak ha nincs más megoldás.
A cpu cseréhez pedig ragaszkodom hiszen kb egy évig néztem mire találtam 1.8 nál nagyobbat és nem volt olcsó.Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP Elite Thunderbolt 3 dokkoló/ HP Zbook Thunderbolt 3 dokkoló
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest