Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olala
tag
válasz
Thunderzolee #7856 üzenetére
Amikor még ezt a gépet vettem (2011 november), akkor a Sandy Bridge chipsetek még újnak számítottak. Az Ivy Bridge csak a mesében, meg az Intel széfjében volt.
Direkt azért vettem ezt a gépet, mert láttam benne a fejlesztési potenciált, de az ára elég nyomott volt akkor a többi géphez képest.
Ha lenne felesleges 50 ezrem, akkor nem fájna a fejem a járulékos alkatrészcserék miatt. Így inkább megpróbálok egy i5-öst keríteni, de a hardveraprón eléggé kihalt most a terep ezen a téren. Kisebb lenne i3-asból jó áron, de ott a notebookcheck.com benchmark adatai szerint nem olyan jelentős a különbség az i3 és a mostani B940 között, így abba nem akarok invesztálni. Ha esetleg Te mégis tudsz valamit, akkor szívesen fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Fujifilm X
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest