- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- LG LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
Pont egy ilyen átalakítót láttam az aprón pár napja, elég olcsón. Ezért gondolkodtam el ezen a lehetőségen. Folytatva, hogy közben Neked, Tim82-nek, és PeachMan-nek is megköszönjem megtiszelő válaszaitokat, egy (pontosabban kettő) nagyon régi P4-es FS/Gericom notebookhoz kellene. Sajnos ennek a két notebooknak meg vannak számolva a hónapjai, ezért túl sokat már nem szeretnék költeni rájuk. Viszont arra gondlotam, hogy egy beépített sata/ssd tovább vihető a következő gépbe, ha a beépítés nem ütközik "elvi" akadályba. A hely hiány nekem is eszembe jutott, de ez olyan régi gép, amelyben asztali ram van, vagyis túl sokat nem spóroltak a hellyel. Szerintem lehet beférne, bár ezt a hétvégén inkább megnézem. (igaz, tutibb megoldás lehetne az microsata-s 1,8-as storage)
Szóval számomra az a lényeg, hogy elviekben megoldható, ha belefér, és nem járna túl sok anyagi ráfordítással, hogy a bennük levő tetű lassú, döglődő hdd-k leváltásra kerüljenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Windows 10
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- LG LCD és LED TV-k
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged