Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Egy rossz billentyűzetes Pacard Bell netbook van nálam. Hibája hogy bizonyos karaktereket nem mindig tudok használni. Kicsit olyan, mint régen a képcsöves cuccok, meg kell várni míg "bemelegszik". Tehát mondjuk mikor bekapcsolom utána pl.: k, y, shift, c, stb. billentyűk nem szuperálnak, de ha bármelyiket nyomom egy ideig akkor feléled és onnantól az összes működik, de ha huzamosabb ideig nem használom megint nem működnek. Első blikkre billentyűzetcserére gondoltam, ez elől csak az tántorít el, hogy nem tudom hogy az alaplapon, vagy a billentyűzetben van a vezérlő, mivel biztos, hogy nem kontakthiba van. Mert ha alaplapi a baj, akkor beszívtam. Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Eredeti játékok OFF topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Konteó topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest