- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
BigDarkJoy
üzenetére
Legegyszerűbb szerintem, ha veszel egy ODD-HDD beépítő keretet. Vedd ki a DVD meghajtót, nézd meg a magasságát (bár szinte biztos, hogy 12,7mm), és hogy IDE, vagy SATA foglalatú.
Ha SATA akkor nyert ügyed van, nem lesz sebességvesztés, ha belepakolod a HDD-t (annak helyére meg ugye mehet az SSD).
Ha IDE, akkor sincs nagy baj, van olyan keret, ami belül SATA, kívül IDE. Ebben az esetben lesz valamennyi sebességvesztés a HDD esetében, de az SSD rendes sebességgel fog menni a HDD helyén, ez szerintem kárpótol
Én legalábbis így oldottam meg. Ilyen a keret, nézz szét hardveraprón, olcsón találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- ASUS routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jövedelem
- LEGO klub
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Sorozatok
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- XPEnology
- További aktív témák...
- Dell WD19S USB-C Dokkoló állomás K20A001,180W Adapterrel,számla,garancia!10+ db
- AVACOM QuickTIP 150 W Univerzális laptop adapter + 8 konnektor
- Dell WD19s dokkoló 130W-os adapterrel
- 5db HP Thunderbolt Dock 120 W G2 dokkoló - töltő nélkül
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx