Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
BigDarkJoy #7420 üzenetére
Legegyszerűbb szerintem, ha veszel egy ODD-HDD beépítő keretet. Vedd ki a DVD meghajtót, nézd meg a magasságát (bár szinte biztos, hogy 12,7mm), és hogy IDE, vagy SATA foglalatú.
Ha SATA akkor nyert ügyed van, nem lesz sebességvesztés, ha belepakolod a HDD-t (annak helyére meg ugye mehet az SSD).
Ha IDE, akkor sincs nagy baj, van olyan keret, ami belül SATA, kívül IDE. Ebben az esetben lesz valamennyi sebességvesztés a HDD esetében, de az SSD rendes sebességgel fog menni a HDD helyén, ez szerintem kárpótol
Én legalábbis így oldottam meg. Ilyen a keret, nézz szét hardveraprón, olcsón találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest