Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
BigDarkJoy #7420 üzenetére
Legegyszerűbb szerintem, ha veszel egy ODD-HDD beépítő keretet. Vedd ki a DVD meghajtót, nézd meg a magasságát (bár szinte biztos, hogy 12,7mm), és hogy IDE, vagy SATA foglalatú.
Ha SATA akkor nyert ügyed van, nem lesz sebességvesztés, ha belepakolod a HDD-t (annak helyére meg ugye mehet az SSD).
Ha IDE, akkor sincs nagy baj, van olyan keret, ami belül SATA, kívül IDE. Ebben az esetben lesz valamennyi sebességvesztés a HDD esetében, de az SSD rendes sebességgel fog menni a HDD helyén, ez szerintem kárpótol
Én legalábbis így oldottam meg. Ilyen a keret, nézz szét hardveraprón, olcsón találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Microsoft Surface Dock 1661 Gyári 90W Töltővel + ajandek mini DP - HDMI kabel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ELADÓ Lenovo ThinkPad Ultra Dock - 135W EU (40AJ0135EU)
- Dell 19.5V 9.23A 7.4x5.0mm 180W gyári adapter (HA180PM180)
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest