Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Nem tudom, talán berögződés, hogy azonosnak kell lennie, de én is jobban örülök, ha azonos a két modul. Meg hát...így elkel
Minden esetre én is szívesebben látom egy gépben, ha egymással szorosan összefüggő hw elemek valamilyen szinten azonosak 
Na, akkor lényegében ott vagyok, ahol a part szakad
Tehát jelenleg még kb. mindegy, későbbi fejlesztésnél viszont jól jönne...kérdés, hogy lesz-e valamikor procicsere
Na itt akkor tényleg az ár fog dönteni, bár elvileg minimális a diffi...szóval van esély 1600-ra.
Azért gondoltam 1Gb RAMDisk-et, mert van, hogy IE, Fox, és Chrome is megy párhuzamosan (weblap kinézet teszteknél), a Chrome-ot pedig (mint általában) ilyenkor is minimum 8-10 füllel használom (bár ez nem sok...az valahol 50 körül kezdődne
). Még az is megfordult a fejemben, hogy oda is telepíteném őket (kivéve persze IE)...de ezt lehet, hogy mégsem lépem meg.
Az átfogó SSD tesztet én is elolvastam márka / típus választás előtt, és a Windows 7 és 8 SSD-vel cikket is (utóbbinál kérdeztem is a wear leveling-nek általam számított (gyártó b*szott közzétenni) meghagyott hely elegendőségével kapcsolatban), úgyhogy tiszta sor, hogy nem kell annyira cirógatni...de valahogy az "új, vigyázok rá" érzés nem hagy békén. De mint írtam, majd ha az első fellángolás alábbhagy, megszűnik ez
...de ezt megírták már az első PH-s ismertetőkben is, még évekkel ezelőtt, mikor a Trim még nem is volt elterjedve. A TRIM jelenléte ha jól emlékszem, nem növeli az élettartamot...ha befolyással van rá, akkor inkább csökkenti, hiszen 1 alkalom helyett 2 alkalommal ír (1 törlésnél, 1 új beírásnál).Köszönöm a segítséget, most már kb. képbe kerültem a nagy RAM dilemmámban

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- HP 230W Center Pin tápegységek
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Fitbit Versa 4 okos óra
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Minden esetre én is szívesebben látom egy gépben, ha egymással szorosan összefüggő hw elemek valamilyen szinten azonosak 

Pyttawrx