- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HP notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ldani-91 #7184 üzenetére
Hát igen, ezért kérdeztem én is.
A gépben levő processzor TDP-je 35Watt.
Amit viszont bele készülsz rakni, annak 45Watt.A gép hűtését 35W-os TDP-jű processzorokhoz tervezték. Azokat biztonságosan le tudja hűteni anélkül, h károsodna a gép.
De a 45W-al lehet nem tud majd mit kezdeni. Egyfolytában megy majd a hűtő, és talán még akkor sem tudja lehűteni. Az ilyen nem tesz jót a gépnek, alaplapnak, stb alkatrészeknek.
Inkább olyan processzort kerestél volna, ami max. 35W-os TDP-jű.
A gép kézikönyvében is csak pár proci szerepel.
Remélhetőleg BIOS szinten támogatni fogja.A szerelésről nagyon jó tutorialt találtál, azt a portált egyébként én is megtaláltam, de nem ezt az oldalát. Nagyon jól le van írva mit hogy kell ki- ill. szétszedni rajt.
De mi szóltunk, h a procival hűtés gondok lehetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Chrome
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 10
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Netfone
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L440 alaplap
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged