Hirdetés
- Autóhifi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- UHD filmek lejátszása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
spartan1 #5409 üzenetére
hali!
barátnőmnek is volt egy fujitsu gépe, majdnem olyan mint a tied! u.ezzel a hibajelenséggel. nalunk az volt a probléma hogy iszonyat gyenge volt a gép 2GB ramhoz kevés volt az a proci meg az a vga ami benne volt. nálam is xp telepítés után ahogy felmentem netezni, már 100%-on pörkölt a proci. a hibajelenség akkor szünt meg ha kikapcsoltam a wifi-t és ha csak sima utp kábelen neteztem.
valamiért amikor bekapcsoltam a wifi kártyát már megis ugrott a proci kihasználtság 100%-ra. egyszóval vagy próbálj meg másik wifi kártyát szerezni bele (bár sztem u.úgy nem lesz jó a konfig miatt) vagy erősebb proci kellene bele (csak ha jóltudom ezekbe 2magos procik nem mennek) vagy utp kábelről netezz. (ezt mindenképp próbáld meg hátha nem is ez a baj)üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest