Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek!
Van egy laptopom (Acer Aspire 5732Z), amiben eddig 2 GB memória volt benne. Szombaton vettem még 2 GB DDR3-as memóriakártyát, így 4 GB volt a gépben. Igen ám, csak hogy így fagyogatott és kéket halt a Windows, a memtest pedig a 2. nekifutásra írta ki a hibákat (az érdekesség az volt benne, hogy akárhogyan helyeztem bele a kártyákat, mindig ~2300MB, nál írta ki a hibákat). De külön-külön berakva tökéletes, hibamentesek voltak az alkatrészek. Ezt annak tudtam be, hogy különböző volt a gyártójuk (alapból Samsung volt benne, és mellé beraktam egy Kingmax-ot), ezért elmentem, és vettem még egy ugyanilyen memóriát, szintén 2 GB-os volt, de a 2 újonan vásárolt memóriákkal szintén hibázott, de külön-külön nagyon jól megy (pedig már mindenben azonosak voltak). A kérdésem az, hogy ez alaplaphiba? Mert akkor még gyorsan elviszem a szervizbe (11 hónapja vettem).
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest