- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nyomtató topik
- Gaming notebook topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Őszköszöntő hardverkeverék
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek!
Van egy laptopom (Acer Aspire 5732Z), amiben eddig 2 GB memória volt benne. Szombaton vettem még 2 GB DDR3-as memóriakártyát, így 4 GB volt a gépben. Igen ám, csak hogy így fagyogatott és kéket halt a Windows, a memtest pedig a 2. nekifutásra írta ki a hibákat (az érdekesség az volt benne, hogy akárhogyan helyeztem bele a kártyákat, mindig ~2300MB, nál írta ki a hibákat). De külön-külön berakva tökéletes, hibamentesek voltak az alkatrészek. Ezt annak tudtam be, hogy különböző volt a gyártójuk (alapból Samsung volt benne, és mellé beraktam egy Kingmax-ot), ezért elmentem, és vettem még egy ugyanilyen memóriát, szintén 2 GB-os volt, de a 2 újonan vásárolt memóriákkal szintén hibázott, de külön-külön nagyon jól megy (pedig már mindenben azonosak voltak). A kérdésem az, hogy ez alaplaphiba? Mert akkor még gyorsan elviszem a szervizbe (11 hónapja vettem).
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- PlayStation 4
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Laptop hűtő bazár! - AKCIÓ!! MINDEN 1000FT
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest