Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tamás88

őstag

LOGOUT blog (1)

No megoldódott a problémám. A probléma annyi volt, hogy amit először vettem, az nem akart együtt működni a másik memóriával (se a régivel, sem az újjal), de viszont amit utoljára vettem, az tökéletesen működik. Így a "hibás" memóriát visszavittem (azaz most a régi, és az új memória van a gépben, különböző a gyártó (Samsung, Kingmax)). Mai napon viszont egy kis ráfizetéssel ugyan, de vettem egy Kensington notebook zárat, amit haza felé kipróbáltam az egyik BKV buszon. Működőképes. :)

[ Szerkesztve ]

• Tamás88

őstag

LOGOUT blog (1)

Üdv mindenkinek!
    Van egy laptopom (Acer Aspire 5732Z), amiben eddig 2 GB memória volt benne. Szombaton vettem még 2 GB DDR3-as memóriakártyát, így 4 GB volt a gépben. Igen ám, csak hogy így fagyogatott és kéket halt a Windows, a memtest pedig a 2. nekifutásra írta ki a hibákat (az érdekesség az volt benne, hogy akárhogyan helyeztem bele a kártyákat, mindig ~2300MB, nál írta ki a hibákat). De külön-külön berakva tökéletes, hibamentesek voltak az alkatrészek. Ezt annak tudtam be, hogy különböző volt a gyártójuk (alapból Samsung volt benne, és mellé beraktam egy Kingmax-ot), ezért elmentem, és vettem még egy ugyanilyen memóriát, szintén 2 GB-os volt, de a 2 újonan vásárolt memóriákkal szintén hibázott, de külön-külön nagyon jól megy (pedig már mindenben azonosak voltak). A kérdésem az, hogy ez alaplaphiba? Mert akkor még gyorsan elviszem a szervizbe (11 hónapja vettem).

Új hozzászólás Aktív témák