- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kojak007
csendes tag
válasz
Thunderzolee #3892 üzenetére
Szoktam használni az alvó módban használni, de boot után is gyakran belassul...gondolkodik, de akkor lehet tényleg a lassú HDD vagy softveres gond lesz...gondoltam rá h újra telepítem, de nem adtak hozzá win 7 install lemezt...előre telepített win 7 home prem volt rajta, előre partícionálva
ez a boot dolog akkor ötlött fel bennem, amikor most telepítettem egy haverom i3-as notiját, lényegesen gyengébb vasra ultimatet raktam és úgy felállt a gép mint a szél..ekkot jött a felismerés, h huhh az enyém új korában is sokat szöszmötölt a bootnál...
hol tudom megnézni h raidben van e vagy sem?
2 HDDs 640GB ás tele van ezért SSD-t nem szeretnék, mert még picikék nagyon és hozzá képest az áruk vastag...tuti hiányozna az a 3-400GB helymegpróbálom újra rakni a gépet egy próbát megér, a kezdetek óta még úgysem kapott ilyet...csak hogy tunám a licenszelt saját win 7 home premiumomat feltenni lemez nélkül??? tuti én vagyok a droid
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Filmvilág
- BestBuy topik
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest