- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
zagga
csendes tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni, mivel nem vagyok valami nagy számítástechnikai zseni. Van egy jól működő notebookom Intel Pentium M 740 processzorral (1,73 GHz, 533 MHz FSB). Az egyik ismerősöm adott egy M 770 processzort (2,13 GHz) ami az Ő gépében dolgozott, amíg ki nem vette. Azután odaadta egy másik ismerősének, aki vagy használta, vagy nem, de most megint visszakerült az eredeti tulajhoz, aki már nem tudja megnézni, hogy működőképes-e a kütyü. A kérdés: egy "bizonytalan" forrásból származó, esetleg hibás processzor tud maradandó károsodást okozni az én gépemben? Ennek függvényében nyugodt szívvel kicserélhetem a nagyobb (és gyorsabb) processzorra, úgy, hogy ha esetleg hibás, a régi procit visszatéve tovább tudom használni a gépemet? A notebook leírása szerint a gép kezeli az M770 procit, ezt már megnéztem. A noti típusa Clevo M40AE, ugyanezt a kérdést már feltettem a Clevo topicban, de ott még nem jött rá válasz, és nekem ez a dolog sűrgős lenne.
Segítséget előre is köszönöm.
Kedves Duree!
azt látom, foglalkozol gépekkel, azt szeretném kérdezni, hogy a fenti gépen mennyiért követnél el egy BIOS frissítést.
Üdv Mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Nintendo Switch
- Minden, ami hőszivattyú
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest