Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz0tyi
tag
sziasztok! kérlek nézzétek el, hogy nem olvastam vissza kellőképpen.
elmesélem az előzményt. van nekem egy asus a9rp z94 rp-m. az történt, hogy elküldtem garoztatni, mert volt vele pár apróság. olyan dolgokra hivatkoztam, amik apróságok voltak, de gondoltam megjegyzem őket azért. az egyetlen igazán komoly hiba az volt, hogy csapágyas a processzorhűtő, a garancia 2 éve alatt szinte megállás nélkül dolgozott.
ezután az történt, hogy az lcd. és a winchester kivételével mindent kicseréltek a gépben.
na igen, de a processzorhűtő kivételével ám!!! rinyázni ugye nem illő egy ilyen után, tekintve, hogy felújították a gépem.
szóval honnan lehet ilyesmit beszerezni? amiről szó van, az egy a hűtőbordák előtti külön kiszedhető, kb. egy gagyibb asztali chipsethűtő színvonalát alulról súroló valami. asus saját termékről szó nincs, a márkajelzése a selyem, és a pandák hazájára utaló megjegyezhetetlen szó. szóval létezhet olyan forrás, ami nem a gyártó, és forintot elfogadnak fizetésre? ja, és új cuccot árulnak. egy toshiba l40-et szedtem szét utóljára, és abban tuti ilyesmi volt, ebből arra gondoltam, hogy létezhet valami ilyesmi utángyártott. tekintve, hogy egyébként egy komolyabb fém chipsethűtő 2500 forint lehet, ennél azért nem akartam olyan sokkal többet kiadni.
most jön a vadabb rész. mennyire elmebeteg ötlet, hogy minipci nem lévén a gépben, egy usb wlan adapter nyákját kiberhelve belül összeforrasszam az egyik ubs-vel, és így pótoljam a beépített wlant? ugyanez bluetoothtal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- ELADÓ Lenovo ThinkPad Ultra Dock - 135W EU (40AJ0135EU)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bellroy Laptop Caddy 14 Black
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest