- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz0tyi
tag
sziasztok! kérlek nézzétek el, hogy nem olvastam vissza kellőképpen.
elmesélem az előzményt. van nekem egy asus a9rp z94 rp-m. az történt, hogy elküldtem garoztatni, mert volt vele pár apróság. olyan dolgokra hivatkoztam, amik apróságok voltak, de gondoltam megjegyzem őket azért. az egyetlen igazán komoly hiba az volt, hogy csapágyas a processzorhűtő, a garancia 2 éve alatt szinte megállás nélkül dolgozott.
ezután az történt, hogy az lcd. és a winchester kivételével mindent kicseréltek a gépben.
na igen, de a processzorhűtő kivételével ám!!! rinyázni ugye nem illő egy ilyen után, tekintve, hogy felújították a gépem.
szóval honnan lehet ilyesmit beszerezni? amiről szó van, az egy a hűtőbordák előtti külön kiszedhető, kb. egy gagyibb asztali chipsethűtő színvonalát alulról súroló valami. asus saját termékről szó nincs, a márkajelzése a selyem, és a pandák hazájára utaló megjegyezhetetlen szó. szóval létezhet olyan forrás, ami nem a gyártó, és forintot elfogadnak fizetésre? ja, és új cuccot árulnak. egy toshiba l40-et szedtem szét utóljára, és abban tuti ilyesmi volt, ebből arra gondoltam, hogy létezhet valami ilyesmi utángyártott. tekintve, hogy egyébként egy komolyabb fém chipsethűtő 2500 forint lehet, ennél azért nem akartam olyan sokkal többet kiadni.
most jön a vadabb rész. mennyire elmebeteg ötlet, hogy minipci nem lévén a gépben, egy usb wlan adapter nyákját kiberhelve belül összeforrasszam az egyik ubs-vel, és így pótoljam a beépített wlant? ugyanez bluetoothtal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged