- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Tudom, hogy régi meg izébigyó, de ez téves, a foglalat nem más, a probléma az FSB-vel volna. A Celeron M 530 egy Dothan magon alapuló Celeron M proci, mondhatni, a Dothan-os Pentium M processzorok butított verziója.
Süni kolléga T40-esébe (amiben egy Banias magos 1.3 GHz-es Pentium M van) lehet Celeron M procit rakni, csak 400 MHz-es FSB-set kellene keresnie. Ráadásul az esetleges magasabb órajel ellenére ez majdhogynem downgrade volna, a Celeron M nem tud speedstep-et stb. Akkor inkább keressen egy 400-as FSB-s Dothan processzort.
A témáról bővebben itt, azért írtam a hsz.-t, mert korábban, amikor még nekem is T40-em volt, nálam is felmerült a kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- HP Alkatrészek eladók!
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest