- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
"A Celeron M 530 egy Dothan magon alapuló Celeron M proci, mondhatni, a Dothan-os Pentium M processzorok butított verziója."
Ezt benézted,mert a Celeronok az 5xx sorozattól már Merom magosok(Core 2) és 64bitesek.
Laptomomban alapból M410 volt 1,46Ghz-es és a mostani M530 pedig 1,73Ghz ,de vagy 2x gyorsabb.
Itt megnézheted : [link]
"The Celeron M 520 (1.6 GHz), 530 (1.73 GHz), 540 (1.86 GHz), 550 (2.0 GHz), and 560 (2.13 GHz) are single-core 65 nm CPUs based on the Merom Core 2 architecture." -
ABE
őstag
Én úgy tudtam, hogy a Dothan magos procik foglalata Socket 479, a Celeron M530 pedig Socket P foglalatú Merom magos, és ezek nem kompatibilisek. De lehet, hogy tévedtem valahol.
Utánanézek, aztán pótolom a hiányosságot.Abban meg teljesen igazad van, hogy Celeron-ra "fejleszteni" felesleges a Speedstep hiánya miatt, és az FSB is kizáró tényező.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G5 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Utánanézek, aztán pótolom a hiányosságot.
Pyttawrx