Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Stars99 #15933 üzenetére
Nem bonyolítanám túl, vennék két darab 8 GB-os DDR3L-1600-as modult. Ha egyáltalán el fognak térni időzítésben, mert nem pont ugyanolyan modulok, akkor majd a lassabb időzítéseivel fog működni mindkét modul, de ezek kb. megérezhetetlen dolgok hétköznapi használatban, legfeljebb benchmark pontokban mérhetőek.
Illetve én így is szoktam, eddig sose volt olyan esetem, hogy ne ment volna a dual channel, pedig jó pár 2.-3.-4. generációs Core i-s laptop átment a kezeim között ilyen RAM bővítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- HP USB-C-dokkoló G5 (5TW10AA)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest