Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stars99
csendes tag
válasz
ricsi99 #15921 üzenetére
Igen néztem, hogy nagyobb az I7 felülete ráadásul az I7 nem is szimmetrikus hanem az egyik irányban jobban ( lelóg), köszönöm hogy felhívtad a figyelmemet rá! Amúgy mint laikus kérdezném, hogy tegyük fel 2-3 mm felületet nem takarna a réz hűtőfelület akkor a processzonak annyi lenne? Nem vinné el a hőt úgy is a réz hűtőéegység?Az alaplapomon nincs külön videókártya, tehát a prociba van ágyazva az intel grapics hd 4000, magyarán szerencsére az nem ad plusz hőterhelést a hűtőre.Szinte új korától mindig hűtőpad volt a laptop alatt csak általában nincs bekapcsolva a ventillátor, viszont így job a szellőzése alulról ahonnan levegőt szív.Elvileg szélesebb ez a réz lapka ami takarja a processzor tetejét,sajnos videókon néztem csak jópár éve pasztáztam, de már nem emlékszek milyen,de YT.-on nézett videók alapján pár milliméterrel nagyobb az a réz lapka.Gondolom mx-5 paszta megfelelő hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- A legolcsóbb!! Új Dell USB type-c univerzális dokolók kiárusítása!!! AkciÓÓ!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest