Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #15172 üzenetére
Az oké, csak én abban a hitben éltem hogy a win ma mindegy miről fut, alapkövetelménye már a 4 mag, arra számítottam hogy hiába rakom bele az ssd-t, az oldalbetöltések, appmegnyitások, telepítések az újkorában is szupergyenge proci miatt továbbra is lassúak lesznek, hogy a win hamar feláll abban nem kételkedtem.
Korábban az M.2-es ssd-vel-vel szerelt Acer E5-575G laposom amiben i5 7200U volt az egyáltalán nem volt ilyen gyors és reszponzív.
Emellett számos alap netezős noti U-s i3 procikkal pl : 4030U ....6006U stb, amiket láttam hiába kaptak Sata SSD-t a többség alig gyorsult valamit, csak a win áll fel rajtuk gyorsabban...
Ehhez képest ez a kicsike pofátlanul gyors mintha csak a P751-ről neteznék, na ez az ami meglepett, és nem tudtam hova tenni.
Mindegy ha ebben nem is akkor majd abban cserélek procit, már úton bele a 8086K
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest