Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #14706 üzenetére
Kicsit elcsúsztam időben a dologgal. Nem is kellett megbontani nagyon, mert a venti mellett ott az alaplapi panel csatlakozó. Megmozgattam, nyomogattam de nem változott a csík.
Majd azért még jó párszor kézben tartva ki-be hajtogattam a fedelet és találtam olyan pontot, amikor határozottan eltűnt és vissza jött a csík.
Ezután letéve az asztalra, a káva alsó részét kezdtem nyomogatni, ott ahol át van vezetve a panelkábel. Feltehetően itt van a kábel csati is a panelon.
Nagyon enyhe nyomásra eltűnik a csík. Határozottan és egyértelműen, többször ismételve.
Most egy műanyag "bi..........b.....sz" van oda aplikálva, hogy kifejtse az a minimális nyomást.
Holnap megpróbálom egy erősebb ragasztószalaggal átfűzni a hátoldalra, hátha az is elég lesz.
Ventit meg már sikerült szerezni innen az apróról, meg is érkezett. Mostmár csak nekem kell hazaérni.
A kijelző csere is le volt már beszélve, azt meg visszamondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest