Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #14706 üzenetére
Kicsit elcsúsztam időben a dologgal. Nem is kellett megbontani nagyon, mert a venti mellett ott az alaplapi panel csatlakozó. Megmozgattam, nyomogattam de nem változott a csík.
Majd azért még jó párszor kézben tartva ki-be hajtogattam a fedelet és találtam olyan pontot, amikor határozottan eltűnt és vissza jött a csík.
Ezután letéve az asztalra, a káva alsó részét kezdtem nyomogatni, ott ahol át van vezetve a panelkábel. Feltehetően itt van a kábel csati is a panelon.
Nagyon enyhe nyomásra eltűnik a csík. Határozottan és egyértelműen, többször ismételve.
Most egy műanyag "bi..........b.....sz" van oda aplikálva, hogy kifejtse az a minimális nyomást.
Holnap megpróbálom egy erősebb ragasztószalaggal átfűzni a hátoldalra, hátha az is elég lesz.
Ventit meg már sikerült szerezni innen az apróról, meg is érkezett. Mostmár csak nekem kell hazaérni.
A kijelző csere is le volt már beszélve, azt meg visszamondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trollok komolyan
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest