- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kosak
csendes tag
Sziasztok,
A segitsegeteket szeretnem kerni egy Alienware 15 R4es laptoppal kapcsolatban. Meg anno 2018 Juniusban vettem a laptopot. Elgondolkodtam hogy upgradelem amit lehet, vagy legalabb megnezni hogy erdemes e. A ket ev alatt 1 hibat talaltam ami folyamatosan jelen van. idonkent megakad minden kb 1-3 masodpercre. Bios update volt stb, nem segitett. CODban jatek kozben tobbszor elojon es ahogy futtatok diagnosztikat gaming koben , folyamatosan latom hogy az 1 TB hdd amin a jatek telepitve van az 98-99 %on megy. igy gondolom ez okozza az akadast is. (bar az akadas windows kozben is elojon igy gyanitom rosszul feltetelezem). Minden esetre elgondolkodtam hogy hozzaadok meg 1 SSDt amire a jatekokat telepitem. Illetve egy plusz megjegyzes: folyamatosan 2db 3 TB-os external WD portable HDD is van a laptophoz csatlakoztatva USBvel. lehet relevans az akadashoz?
Jelenlegi config:
Proc: Intel(R) Core(TM) i7-8750H CPU @ 2.20GHz
vga: NVIDIA(R) GeForce(R) GTX 1070 OC with 8GB GDDR5
Ram: 16GB, 2x8GB, DDR4, 2666MHz
HDD:
1) 256GB PCIe M.2 SSD - boot
2) 1TB 7200RPM HDDBeszeltem supporttal, ok azt mondtak hogy van egy empty slot amibe rakhatok egy plus SSD-t es ezt javasoltak:
Dell 1TB Class 20 SSD SATA 2.5in Drive:
https://www.dell.com/en-us/work/shop/accessories/apd/400-aqbbKerdeseim a kovetkezok lennenek:
1) megeri ebbe a laptopba belerakni egy plus SSD-t?
2) ha igen barmilyen masik javaslat ami jobb mint a support javasolt?
3) van barmilyen karbantartas amit en is eltudnek vegezni ugy hogy nincs tapasztalatom laptop szetszereles teren (csak PC-vel es az is alap osszerakas stb)
4) Mivel az USAban elek, igy jobb volna lecserelni? jelenleg mindenre tokeletesen eleg. COD is 130 FPSt hoz(termeszetesen nem ultra beallitassal)
5) barmilyen otlet a megakadasra? vagy teszt amit megkellene neznem? altalanos testeket amit a dell service center biztosit, megcsinaltam, minden up to date igy sajnos otletem nincs merre induljak
6) barmi mast cserelni? volna ertelme plus memoriat belrakni stb?Elore is kosoznom a segitsegeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux Mint
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- OLCSÓ MONITOROK
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged