Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kosak

csendes tag

Sziasztok,

A segitsegeteket szeretnem kerni egy Alienware 15 R4es laptoppal kapcsolatban. Meg anno 2018 Juniusban vettem a laptopot. Elgondolkodtam hogy upgradelem amit lehet, vagy legalabb megnezni hogy erdemes e. A ket ev alatt 1 hibat talaltam ami folyamatosan jelen van. idonkent megakad minden kb 1-3 masodpercre. Bios update volt stb, nem segitett. CODban jatek kozben tobbszor elojon es ahogy futtatok diagnosztikat gaming koben , folyamatosan latom hogy az 1 TB hdd amin a jatek telepitve van az 98-99 %on megy. igy gondolom ez okozza az akadast is. (bar az akadas windows kozben is elojon igy gyanitom rosszul feltetelezem). Minden esetre elgondolkodtam hogy hozzaadok meg 1 SSDt amire a jatekokat telepitem. Illetve egy plusz megjegyzes: folyamatosan 2db 3 TB-os external WD portable HDD is van a laptophoz csatlakoztatva USBvel. lehet relevans az akadashoz?
    Jelenlegi config:
    Proc: Intel(R) Core(TM) i7-8750H CPU @ 2.20GHz
    vga: NVIDIA(R) GeForce(R) GTX 1070 OC with 8GB GDDR5
    Ram: 16GB, 2x8GB, DDR4, 2666MHz
    HDD:
    1) 256GB PCIe M.2 SSD - boot
    2) 1TB 7200RPM HDD

Beszeltem supporttal, ok azt mondtak hogy van egy empty slot amibe rakhatok egy plus SSD-t es ezt javasoltak:
    Dell 1TB Class 20 SSD SATA 2.5in Drive:
    https://www.dell.com/en-us/work/shop/accessories/apd/400-aqbb

Kerdeseim a kovetkezok lennenek:
    1) megeri ebbe a laptopba belerakni egy plus SSD-t?
    2) ha igen barmilyen masik javaslat ami jobb mint a support javasolt?
    3) van barmilyen karbantartas amit en is eltudnek vegezni ugy hogy nincs tapasztalatom laptop szetszereles teren (csak PC-vel es az is alap osszerakas stb)
    4) Mivel az USAban elek, igy jobb volna lecserelni? jelenleg mindenre tokeletesen eleg. COD is 130 FPSt hoz(termeszetesen nem ultra beallitassal)
    5) barmilyen otlet a megakadasra? vagy teszt amit megkellene neznem? altalanos testeket amit a dell service center biztosit, megcsinaltam, minden up to date igy sajnos otletem nincs merre induljak
    6) barmi mast cserelni? volna ertelme plus memoriat belrakni stb?

Elore is kosoznom a segitsegeteket.

Új hozzászólás Aktív témák