Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gforg78
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék, van egy HP 8710w laptopom, amit nagyon szeretek, megszoktam Egy Intel C2Duo T7700 CPU dolgozik benne, SSD, 2x2 Gb Ram, stb.
A minap sikerült ebay-ről relatíve olcsón rendelnem egy T9500-as CPU-t, ami - elvileg - a leggyorsabb, még a gép által kezelt CPU. Volt egy kis időm, a biztonság kedvéért a hivatalos szerelési útmutatót is letöltöttem, és annak alapján ki is cseréltem a régit az újra, de bekapcsolás után - még mielőtt a bootlogo(?) megjelenne - 102-es hibaüzenettel - System Board Failure elakad a gép, a BIOS-ba sem tudok belépni. Ha visszateszem a régi CPU-t, minden jó, de a T9500-zal nem indul el. Átfutottam a netes fórumokból párat, de hirtelen semmi támpontot nem találtam. Van valakinek közületek ötlete, mit kell/lehetne megpróbálni, hogy működjön a T9500-zal a gépem?
A BIOS a legfrissebb (hehe, 2011.07.12.) az F.20 kódjelű.
Előre is köszönöm, ha válaszoltok!
Üdv, Gforg
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hardcore café
- Energiaital topic
- Autós topik
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Újszerű dupla külső/hordozható 14" FHD IPS monitor Laptopra
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó gyári Dell laptop töltők
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest